Ajax-AC Milan. Rossonerii pierd 2 puncte.

AC Milan remizeaza cu Ajax in etapa a 2-a din Champions League dar rossonerii pleaca acasa cu regretul de a fi ratat 2 ocazii foarte mari prin Robinho in prima repriza si Boateng in ultimele minute ale meciului, ocazii care daca ar fi fost fructificate ar fi dus meciul catre un alt rezultat.

Prima mare ocazie de gol apartine rossonerilor. Robinho combina foarte bine cu Seedorf si suteaza din unghi. Portarul lui Ajax este intr-o zi mare sreuseste sa apare cu varful degetelor. Cum ocaziile se razbuna, Ajax deschide scorul dupa ce Suarez il pacaleste pe Nesta si paseaza in centru pentru El Hamadoui. Atacantul, desi inconjurat de 3 aparatori rossoneri reuseste sa se intoarca cu fata la poarta si inscrie.

Rossonerii ies la atac si Robinho rateaza ocazia etapei in Champions League. Brazilianul primeste o pasa excelenta de la Seedorf pe culoar, porneste catre minge din pozitie regulamentara si se gaseste singur cu portarul dar din pacate se pierde inexplicabil si suteaza ca un amator pe langa poarta. Dupa 5 minute vine si egalarea. Pirlo paseaza in adancime pentru Seedorf care controleaza si il serveste pe Ibrahimovic la marginea careului. Mingea este cam sus dar suedezul reuseste sa o imblanzeasca si il executa pe Stekelenburg.

Repriza a doua incepe cu inlocuirea lui Flamini cu Boateng. Meciul este unul mai echilibrat, Ajax da impresia ca este mai prezenta pe teren dar ocaziile mari le are tot echipa lui Allegri. Dupa cateva suturi aiurea de la distanta, Ibrahimovic se lupta pentru o minge in marginea careului, castiga duelul si paseaza prin fata portii catre Boateng. Ghanezul suteaza bine tinand cont de unghiul aproape imposibil dar portarul oladezilor are un reflex incredibil si scoate un gol ca si facut.

In concluzie, echipa a jucat bine si mai ales apararea nu a dat spatii mari olandezilor. Se pare ca Allegri a rezolvat problemele defensive expuse de echipele rapide pe flancuri care ne-au pus atatea probleme la inceput. Thiago Silva face un meci exceptional si are cel putin 2 interventii decisive in fata lui Suarez.

Votati evolutia jucatorilor

[FD_ratings id_match=24 hometeam=”no” awayteam=”yes]

7 thoughts on “Ajax-AC Milan. Rossonerii pierd 2 puncte.”