AC Milan vs Real Madrid 4-2

Real Madrid și-a luat adio de la cel mai bun an din istorie cu o înfrângere. ”Galacticii” au pierdut cu 2-4 meciul amical cu AC Milan, de la Dubai Challenge Cup, punând capăt unui an 2014 cu patru trofee și multe recorduri doborâte.

Jeremy Menez a deschis scorul în minutul 24, după o eroare a lui Nacho. După doar șapte minute, El Shaarawy a mărit avantajul, cu un șut din afara careului. Cristiano Ronaldo, după o fază-spectacol creată de Jese Rodriguez, a redus din diferență în minutul 35, stabilind și scorul pauzei.

În a doua repriză, Ancelotti a schimbat aproape toată echipa, dar meciul a curs sub aceleași auspicii. El Shaarawy a reușit dubla la trei minute de la reluare, iar Pazzini a dus scorul la 1-4 în minutul 73. Karim Benzema, din penalty, în minutul 84, a stabilit scorul final, 2-4.

Carlo Ancelotti a declarat, din capul locului, că nu privește acest meci decât ca un antrenament. Iar jucătorii blanco au părut că nu și-au întrerupt deloc vacanța pentru meciul din Dubai. Echipa aliniată de Carletto a fost una în care doar Cristiano Ronaldo – căpitan – și Isco au fost singurii titulari de drept folosiți.

Formatiile :

Real Madrid : Keylor Navas – Arbeloa, Varane, Nacho, Coentrao – Khedira, Illaramendi, Isco – Jese, Chicharito, Cristiano Ronaldo

AC Milan : Diego Lopez – Bonera, Mexes, Zapata, Albertazzi – Montolivo, De Jong, Muntari – Bonaventura, Menez, El Shaarawy

Rezumatul partidei: 

One thought on “AC Milan vs Real Madrid 4-2”