AC Milan – Udinese: Interviu Thiago Silva

Thiago Silva a dat ieri un interviu pentru Milan Channel. Brazilianul a vorbit despre clasament, Di Natale si despre Bonera.

Imediat dupa incheierea antrenamentului de ieri, Thiago Silva a acordat un scurt interviu pentru Milan Channel:

E frig, e foarte frig, nu e cel mai bun lucru, prefer caldura din Brazilia, dar suntem aici la Milanello, avem multa determinare, deci suportam si frigul. Previziunile meteorologice? Sper sa nu fie in intregime corecte si sa nu fie atat de frig pe cat se spune ca va fi.  🙂 Lasand gluma la o parte, e greu de jucat, mai ales seara cand e si mai frig, dar ne pregatim cu calm si ne gandim numai la castigarea meciului.

In ultimele 3 meciuri oficiale, doua in Serie A la Udine, si unul in Cupa Italiei pe San Siro, Friulani au castigat.

In primul meci de la Udine noi am jucat bine, dar Udinese a marcat in final, iar in fotbal rezultatul e cel care conteaza. Urmatorul meci este interesant, pentru ca ei vin dupa o victorie senzationala impotriva lui Napoli, in timp ce noi ne luptam sa ne regasim seria castigatoare. Di Natale? De cum am ajuns in Italia, nepotul meu mi-a spus ca Di Natale este foarte bun si ca spera sa faca o poza cu el. Oricum, sper ca adversarul nostru sa nu mai repete meciurile bune facute cu noi si vineri seara.

In final a comentat jocul sau alaturi de Bonera din meciul de la Bologna.

Mi-a fost usor sa joc cu el, el vine dupa o lunga perioada de repaus si nu e usor sa revii dupa atata timp. M-am simtit foarte bine cu el, dar acum trebuie sa ne gandim si sa dam tot ce avem mai bun, atat eu cat si colegii mei de echipa, pentru imbunatatirea pozitiei nostre din clasament.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.