AC Milan – Udinese 3-2. Declaratii

Leonardo este multumit dupa partida de iere castigata cu scorul de 3 la 2 impotriva celor de la Udinese si ii lauda pe Ronaldinho si pe Favalli.

Am fost nevoiti sa facem doua schimbari la inceputul partidei si acestea ne-au cam stricat planurile, dar pana la urma am reusit sa facem un joc foarte bune. Noi am jucat destul de bine si in ultimele partide dar din pacate ne-a lipsit golul. Sunt fericit pentru Favalli, a jucat foarte bine, el este un mare profesionist si atunci cand este in teren face o treaba buna. Toata lumea a jucat bine: Pato, care de abia ce a revenit, Huntelaar care a facut o dubla si Ronaldinho care a facut o partida foarte buna. Plus ca mai sunt si semnele pozitive de la Nesta, Gattuso si Bonera. Este important sa avem toti jucatorii la dispozitie. Ronaldinho? Astazi a facut un meci extraordinar, si-a regasit ritmul. De acum incepem sa ne gandim la marele meci care urmeaza, suntem foarte motivati si vrem un rezultat bun.

[singlepic id=153 w=585 h=350 float=center]

Huntelaar este foarte bucuros dupa a doua dubla din cariera in Serie A si un meci in sfarsit bun. “Este o seara mare pentru mine. Visam sa dau gol si am reusit sa inscriu de doua ori. Sper sa continui tot asa… La Milan sunt foarte multi campioni. Ronaldinho, Borriello, Beckham si multi alti. Suntem o mare echipa, cu multe calitati si cred ca putem ajunge departe.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.