AC Milan – Totenham 0-1. Conferinta de presa cu Allegri

O seara cu gust amar pe San Siro, a fost cea de ieri. Allegri se recunoaste infrant chiar daca nu o spune raspicat. Tottenham a facut cel mai bun meci al sau din deplasare in Champions League (si poate si din campionat). Cum niciun meci nu seamana cu altul, sper si cred ca in returul de pe 9 martie vom vedea alta fata a Milanului, care poate va obtine ce ne dorim cu totii, calificarea in sferturi.

Greseala de la acel contraatac ne costa destul de mult. Presam bine la acel moment al partidei pentru a intra in avantaj. Tottenham s-a aparat bine si a inchis toate spatiile – a fost cu adevarat un meci dificil. Am facut prea multe greseli, mai ales cand nu am avut posesia. Tottenham a fost eficienta pe contraatac, iar in prima repriza nu am resit sa ne creem situatii de gol.

Am jucat mai bine dupa pauza, chiar daca am fost periculosi numai din faze fixe. E pacat ca am pierdut, mai ales ca Tottenham nu si-a creat prea multe ocazii. Acum trebuie sa intoarcem rezultatul la Londra. Va fi un meci diferit, dar cred ca inca se poate obtine calificarea. Trebuie sa jucam echilibrat si sa avem incredere in calitatile noastre.

Massimiliano Allegri, antrenor AC Milan

13 thoughts on “AC Milan – Totenham 0-1. Conferinta de presa cu Allegri”