AC Milan – Pescara 4-1. A patra victorie consecutiva in Serie A

AC Milan castiga cu 4-1 meciul cu Pescara si se apropie la 2 puncte de ocupanta locului 6, AS Roma. De altfel, etapa urmatoare rossonerii se vor deplasa chiar la Roma pentru meciul direct cu giallorossi. Allegri incepe partida cu Pazzini-Robinho-El Shaarawy in atac, Ambrosini-Nocerino-Montolivo la mijloc si De Sciglio-Zapata-Yepes-Constant in aparare. In poarta joaca Amelia.

Milan deschide scorul in primul minut prin Nocerino care impinge mingea in poarta de 4 metri dupa o pasa din lateral al lui El Shaarawy. Milan mai are cateva ocazii dar reuseste sa isi dubleze avantajul de abia in repriza secunda cand Abruscado inscrie in propria poarta dupa un corner executat de Robinho. Pescara incepe sa joace mai sus si mai agresiv si Milan incaseaza un gol la o faza fixa. Meciul se incinge si urmeaza o perioada de dominare a Pescarei care trece pe langa egalare dar Amelia este salvat de bara la un sut de la distanta.

Pana la urma, Milan isi reface avantajul de doua goluluri tot printr-un autogol, copie fidela a primului. Singura deosebire este ca de data asta, Jonathas este cel care trimite in propria poarta. Scorul final este stabilit de El Shaarawy in minutul 80 dupa o pasa a lui Pazzini. Tanarul atacant rossonero este la cota 14 goluri in Seria A in acest sezon.

 

18 thoughts on “AC Milan – Pescara 4-1. A patra victorie consecutiva in Serie A”