AC Milan, pe scurt…

Alexandre Pato ar putea lipsi suminica in meciul cu Siena, din cauza unei recidive la coapsa.

Atacantul a lipsit deja 2 meciuri in Serie A, cele cu Genoa si cu Juventus, si ar putea lipsi si cu Siena. Problema sa musculara se pare ca a reaparut la antrenamentul de ieri, cand a iesit schiopatand in timpul antrenamentului, dupa un meci scoala. Nu exista nici o confirmare oficiala din partea clubului inca, dar se pare ca problemele musculare ale lui Pato au reaparut.

Avand in vedere ca derby-ul cu Inter se apropie, rossonerri sunt atenti cu problemele musculare nevard sa riste sa tina pe margine prea multi dintre jucatorii importanti. Dar sa speram ca nu e nimic grav si totusi Pato va fi apt pentru duminica cu Siena.

Filippo Inzaghi ar putea pleca la Parma

Acesta ar putea fi ultimul sezon a lui “SuperPippo” in tricoul lui AC Milan. Atacantul de 36 de ani este pe cale sa respinga o oferta de prelungire a contractului sau si sa dea curs unei oferte venite de la AC Parma. AC Milan i-a pregatit deja un nou contract, dar cum atacantul isi doreste sa joace titular in mod constant va lua in considerare oferta “gialloblu”.

Indicii ca Dida mai ramane un sezon

Vincenzo Morabito, agentul jucatorului este convins de faptul ca Nelson Dida va ramane si sezonul viitor la AC Milan. Dida si-a revigorat cariera sub comanda lui Leonardo sezonul acesta, dar in vara ii expira actuala intelegere contractuala. Legat de perspectiva de a-si prelungi contractul Morabito a declarat: “Sunt doua indicii importante. Dida joaca titular si faptul ca e jucator brazilian, sub comanda unui antrenor brazilian si parte dintr-un contingent brazilian in cadrul lotului.  Imi pare rau pentru Christian Abbiati si Marco Storari, doi portari foarte buni care ar merita sa apere. Cred unul dintre ei va pleca daca se va decide ca Dida sa ramana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.