AC Milan, pe scurt…

AC Milan – Udinese. Arbitru Gervasoni

Andrea Gervasoni din Mantova va arbitra meciul contand pentru sferturile de finala ale Cupei Italiei, de maine seara, ora 22:00 (ora Romaniei) de pe San Siro. Acesta va fi asistat de catre: Fabrizio D’Agostini (Frosinone) si Fabrizio Lanciani (Avezzano) la “linii” si Paolo Silvio Mazzoleni (Bergamo), al patrulea arbitru.

Belardi: “Va fi dificil impotriva lui AC Milan”

Acestea sunt cuvintele portarului lui Udinese, Emanuele Belardi, pe site-ul oficial al clubului inainte de intalnirea din Cupa Italiei impotriva lui AC Milan: “Impotriva lui AC Milan va fi un meci greu si dificil, dar intr-un meci direct se poate intampla orice. Oricum jucam in deplasare la echipa de pe locul 2 in clasamentul Serie A. Vom da totul ca sa trecem mai departe, pentru ca asta va insemna o semifinala, ceea ce pentru noi ar fi o buna gura de aer.

Programul lui Udinese de azi

Site-ul oficial al clubului din Udinese, publica programul echipei , cu o zi inainte de confruntarea cu AC Milan:  la ora 14:30 antrenorul Gianni De Biasi va sustine o conferinta de presa. Sedinta de pregatire la 15:30, dupa care echipa se va deplasa catre Milano.

Huntelaar, dorit de Everton

Managerul lui Everton, David Moyes si-a aratat interesul de a-l imprumuta pe atacantul lui AC Milan, Klaas-Jan Huntelaar. Cum olandezul este mai mult rezerva la AC Milan, ar fi interesat de un eventual imprumut la o echipa la care sa joace mai mult. O mutare pe Goodison Park, unde ar ar avea sanse mai mari  de a juca titular, i-ar oferi sanse infinit mai multe sanse olandezului de 26 de ani, de a prinde lotul reprezentativei “Tarii de Jos” pentru World Cup 2010 din Africa de Sud.

And Moyes, care recent l-a pierdut pe Jo, imprumutat de Manchester City la Galatasaray, a confirmat interesul pentru atacantul olandez: “Nu vreau sa vorbesc despre jucatori de la alte cluburi, dar daca Huntelaar ar fi disponibil, m-ar interesa, bineinteles. Cred ca ducem lipsa de o gura de foc. Ne creem multe sanse de gol, dar nu finalizam asa cum ar trebui.

Arnold Oosterveer, agentul lui Huntelaar a confirmat in weekend si interesul altor echipe din Anglia pentru jucatorul sau: Liverpool, Tottenham si West Ham ar mai fi pe lista. Acesta a declarat: “Klaas-Jan vrea sa joace. Vrea sa mearga la Cupa Mondiala si doreste sa aiba jocuri in picioare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.