AC Milan, pe scurt…

David Beckham a aprins noi zvonuri in legatura cu tatuajele sale.

Excentricul  englez isi va face un nou tatuaj drept tribut pentru fanii rossoneri. Tattoo artist-ul Louis Molloy, cel care i-a mai facut lui Beckham cateva tatuaje in trecut, se spune ca a zburat in secret la Milano pentru o noua creatie. David nu vrea sa arate inca opera pana la meciul cu Inter. Poate dupa ce marcheaza un gol ?!

Intelegerea noastra a fost ca eu sa nu fac niciun comentariu pana cand el nu va arata tatuajul in public. Ce pot sa va spun este ca tatuajul abia a fost facut  si ca David planuieste sa il aratae public in derby-ul cu Inter. Mai era o portiune pe bratul sau pe care de mult discutasem de cateva luni sa o punem in valoare printr-un tatuaj. Am discutat pe marginea a o gramada de modele, dar a venit el cu un design care ne-a placut amadurora” a declarat body artist-ul.

Liverpool si AC Milan se lupta pentru Milan Jovanovic

Liverpool l-a blocat pe atacantul lui Standard Liege, Milan Jovanovic. Milan Jovanovic a confirmat interesul atat al lui AC Milan cat si al lui Liverpool pentru serviciile sale. Standard pare dispusa sa dea drumul jucatorului caruia ii expira contractul in vara, iar englezii de pe Merseyside sunt dispusi sa ii ofere 2.5 milioane lire sterline la semnatura.

O sursa din cardul echipei Standard Liege a declarat: Se pare ca sansele sunt 50-50 % intre AC Milan si Liverpool. Sunt si multe alte cluburi interesate, dar cele doua sunt in frunte. Se pare ca jucatorul va lua o decizie destul de curand.”

De asemenea, se aude ca jucatorul in varsta de 28 de ani a semnat un precontract cu Liverpool.

Agentul lui Ronaldinho, Bronzetti mandru de succesul jucatorului sau

Agentul intalian Enzo Bronzetti este mandru de succesul lui ROnaldinho la AC Milan. Bronzetti a intermediat trecerea lui Ronaldinho de la Barcelona la AC Milan acum doua veri si a fost incantat de hat-trick-ul acestuia impotriva Sienei.

E o mare satisfactie sa il vad jucand la nivelul acesta, am fost sigur de reusita sa la acest nivel, am promis acest lucru atunci cand l-am adus la AC Milan. Secretul este in ce a declarat el dupa meci, se simte iubit de fani, apreciat de antrenor, ca este important pentru echipa si asta il determina sa dea totul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.