AC Milan – Parma 4-0. Spectacolul Cassano

Inaintea partidei cu Parma rossonerii il pierd din nou pe Andreea Pirlo si Allegri se vede nevoit sa refaca mijlocul terenului. Antrenorul italian renunta la mijlocul format din distrugatori si alege sa ii titularizeze pe Merkel si Seedorf in locul lui Flamini si Robinho. Mijlocul construieste frumos si asta se vede inca din primele minute, Milan inscriind inca din minutul 8 prin Seedorf. Merkel patrunde in partea stanga, suteaza si mingea este deviata pana la Ibrahimovic care il vede excelent pe Seedorf si paseaza decisiv pentru olandez. Numarul 10 rossonero il dribleaza pe Mirante si impinge mingea in poarta pentru 1-0.

Parma iese la atac si are o ocazie destul de buna prin Candreva dar centrarea acestuia catre Amauri este retinuta de Abbiati. Interventie ce se va dovedi a fi decisiva pentru ca din minutul 16 incepe show-ul lui Cassano. Italianul inscrie primul sau gol pentru Milan dupa o faza care are amprenta sa de la inceput la final. Mingea merge pe traseul Cassano – Antonini – Seedorf – Cassano – Gattuso, ultimul ridicand o minge frumoasa peste apararea adversa pentru acelasi Cassano care il invinge pe Mirante cu un sut plasat la coltul lung. Totul executat in viteza la marginea careului advers.

Prima repriza se incheie dupa inca doua mari ocazii ratate de Cassano si Ibrahimovic. Fazele curg excelent, mijlocul construieste si apararea este de nepatruns cu Nesta si Thiago Silva in centru, Parma fiind periculoasa doar de la distanta.

In minutul 59 Robinho intra pe teren in locul lui Seedorf si inscrie dupa doar 2 minute. Golul este spectaculos, combinatiile tridentului ofensiv rossonero fiind letale. Robinho – Ibrahimovic – Cassano – Robinho si brazilianul inscrie singur cu portarul la prima sa ocazie de gol, premiera absoluta in acest sezon. Dupa doar 4 minute Cassano il mai serveste odata pe Robinho care stabileste scorul final. 4-0, repetitia pentru Champions League a fost un succes.

[FD_ratings id_match=”47″ hometeam=”yes” awayteam=”no”]

3 thoughts on “AC Milan – Parma 4-0. Spectacolul Cassano”