AC Milan – Parma 2-4. ,,Rossonerii” ajung la trei infrangeri consecutive in campionat si poate rata un loc de Europa League.

AC Milan a pierdut din nou in fata Parmei dupa ce in tur scorul s-a inregistrat 3-2 pentru parmegiani. Meciul a inceput foarte prost pentru ,,rossoneri” dupa ce Abbiati a faultat in careu si a primit cartonasul rosu in min 5. Fostul jucator al Milanului Cassano a inscris din penalty.Balotelli putea egala, însa reluarea din doar 4 metri a atacantului milanez a lovit bara. In partea a doua Cassano marcheaza pentru 0-2. In min 56 Rami reudce din diferenta dupa o lovitura de cap, În minutul 75, Montolivo a obtinut un penalty în duelul cu Obi, iar Balotelli a înscris pentru 2-2. Dupa doua minute, Parma trece din nou in avantaj prin golul lui Amauri iar in ultima faza a meciului Byabiani stabileste rezultatul final 2-4 pentru parmegiani.

jhg

Un sezon slab pentru AC Milan care pare ca nu se mai termina acest cosmar ajungand la 11 infrangeri. Etapa urmatoare Milanul se deplaseaza la Roma pentru partida cu Lazio.

7 thoughts on “AC Milan – Parma 2-4. ,,Rossonerii” ajung la trei infrangeri consecutive in campionat si poate rata un loc de Europa League.”