AC Milan – Napoli 0-0. Ibra isi ia vacanta, Milan nu profita de egalul lui Juve cu Siena

Milan iroseste 2 puncte pe teren propriu remizand 0-0 cu Napoli dupa un meci care a avut de toate mai putin goluri. Dupa o prima repriza extrem de tacticizata, meciul se joaca intre minutele 60-70. Mai intai Robinho rateaza incredibil singur cu De Sanctis dupa o pasa buna a lui Emanuelson deviata de Ibrahimovic. 10 minute mai tarziu suedezul se gandeste ca la vestiare e probabil mai cald si il loveste cu palma pe Aronica intr-un moment in care jocul era oprit. Rosu direct si Milanul ramane in 10.

Allegri nu are curaj sa forteze si prefera sa intareasca mijlocul prin introducerea lui Ambrosini in locul lui Seedorf. Decizie controversata, pe de o parte Juventus nu a reusit sa obtina decat 1 punct in meciul cu Siena si egalul cu Napoli ne mentine la 1 punct de lider. Pe de cealalta parte, Napoli nu parea ca isi doreste mai mult decat un egal si nu a reusit mare lucru nici cu un om in plus. Poate ca italianul ar fi putut incerca sa joace ultimele 15 minute cu Maxi Lopez si Robinho in teren, eventual cu brazilianul asezat mijlocas lateral.

In sfarsit, fara Ibrahimovic rossonerii trec la un 4-4-1 cu Robinho varf impins si mai trec odata pe langa gol cand numarul 70 rossonero este servit bine de Emanuelson dar sutul sau din lateral este respins de De Sanctis. Pana la urma intra pe teren si Maxi Lopez care il inlocuieste pe Robinho dar nimic nu se mai schimba pana la final.

Luna februarie devine incet incet una de concediu pentru Ibrahimovic. Suedezul isi face un obicei in a-si lasa echipa descoperita, gestul sau pur si simplu nu are scuze in conditiile in care urmeaza meciuri grele si ducem lipsa de atacanti. Anul trecut Pato i-a putut suplini lipsa, anul acesta povara cade pe Maxi Lopez.

[FD_ratings id_match=99 hometeam=”yes” awayteam=”no”]

14 thoughts on “AC Milan – Napoli 0-0. Ibra isi ia vacanta, Milan nu profita de egalul lui Juve cu Siena”