AC Milan – Manchester United. Speranta sta in Pato

La mai putin de o saptamana de meciul din Champions League cu Manchester United, rossoneri par a fi in coma. Efectele loviturii naucitoare primita in derby-ul cu eternii rivali inca isi face simtita prezenta: 1 gol in ultimele 4 meciuri, un Ronaldinho inert, mijlocasi lenti si previzibili si un atac impotent. Plus Pato accidentat si Nesta recuperat de urgenta.Intalnim un Manchester care si-a recuperat cei mai buni oameni din defensiva si este intr-o crestere de forma si joc considerabila. Nu suna bine.

Cred ca Leonardo suna din ora in ora departamentul medical de la Milanello pentru a afla daca il va putea folosi pe Pato in meciul cu United. E singurul jucator care poate rupe ritmul, care sparge apararea si poate duce singur un contraatac in viteza. Pentru ca nu cred ca isi face cineva iluzii ca Milan va conduce jocul cu englezii. E posibil ca Leonardo sa fie atat de neexperimentat si nebun incat sa incerce. Pana la urma, Ferguson ar putea ramane atat de surprins incat miscarea ar putea merge.

Speranta sta in recuperarea lui Pato si a lui Nesta. Cu acestia doi la 100% putem spune ca avem sanse. Mici, dar macar exista. Fara brazilian, Milanul este previzibil in atac iar fara Nesta, apararea sufera chiar daca Bonera a dat semne de revenire in meciul cu Bologna. Dar parca Di Vaio nu e Rooney nu?

4 thoughts on “AC Milan – Manchester United. Speranta sta in Pato”