AC Milan – Manchester United 2-3. Notele jucatorilor

AC Milan a fost invinsa de Manchester United cu scorul de 2-3. Au inscris Ronaldinho, Scholes, Rooney de doua ori si Seedorf. Manchester United a profitat de jocul foarte slab al lui Favalli, de ghinionul rossonerilor si, nu in ultimul rand, de prestatia foarte slaba (ca sa fim indulgenti) a arbitrului.

Milan controleaza prima repriza si rateaza 3 ocazii mari de gol. Ronaldinho inscrie dupa 3 minute cu un voleu deviat la care Van der Sar nu poate interveni. Arbitrul nu acorda un rosu evident la un fault asupra lui Ronaldinho, Milan mai rateaza prin Antonini si Huntelaar, dar Manchester United egaleaza printr-o executie norocoasa a lui Scholes la o faza la care englezii ar fi trebuit sa opreasca jocul, Antonini fiind accidentat. Intra in scena Giuseppe Favali, care il scapa pe Valencia si Rooney inscrie de langa Bonera. Black-out total al rossonerilor care mai incaseaza un gol profitand de amnezia aparatorilor centrali. Seedorf inscrie pe final un gol care lasa un gram de speranta pentru calificare. Mai raman de regretat ratarile mari ale lui Antonini, Huntelaar, Inzaghi, Pirlo, Thiago Silva, Ambrosini, penalty-ul neacordat lui Ronaldinho, un arbiru foarte slab si un rezultat nemeritat.

 • Dida: 5.5. Destul de nesigur pe el, dar nevinovat la golurile lui United. Are o iesire total aiurea in prima repriza.
 • Bonera: 6.0. In afara de golul 2, cand il scapa pe Rooney, joaca cel mai bun meci al sau pentru Milan. Pacat, daca nu il scapa pe Rooney merita un 7.5
 • Nesta: 5.5. Greseste grav impreuna cu Thiago Silva la golul 3. Rooney ar fi putut sa bea o cafea, sa fumeze o tigara si sa mai aiba si timp se inscrie.
 • Thiago Silva: 6.0. Golul lui Rooney este singura greseala a tanarului brazilian. In rest, face un meci foarte bun, urca de cateva ori in atac foarte bine. Are chiar sansa de a inscrie pe final.
 • Antonini: 7.0. Cat joaca, Milanul controleaza partida. Are o mare ocazie de gol in prima repriza dar nu reuseste sa trimita spre poarta dintr-o pozitie favorabila. Nani nu misca nimic in fata lui. Nu este o coincidenta ca englezii egaleaza cand acesta iese de pe teren.
 • Beckham: 5.5. Nu iese cu nimic in evidenta. Are ocazia sa isi puna in valoare executiile din lovitura libera si centrari, dar nu face mare lucru.
 • Pirlo: 6.0: Marcat om la om, reuseste totusi sa isi puna coechipierii in pozitii favorabile si sa conduca atacurile rossonere.
 • Ambrosini: 7. Recupereaza multe baloane la mijlocul terenului si este singurul care poate sa tina pasul cu mijlocasii adversi.
 • Pato: 3.0. A jucat? Nu l-am vazut. Impreuna cu Favalli, cel mai slab de pe teren. Evra l-a dominat clar. Nu a miscat absolut nimic tot meciul si s-a pierdut in driblinguri in rarele ocazii cand a avut mingea.
 • Huntelaar: 4.5. Are o mare ocazie in prima repriza, dar nu reuseste sa inscrie. Destul de timid in fata aparatorilor englezi. Trebuia sa joace mai agresiv. Am simtit lipsa lui Borrielo.
 • Ronaldinho: 8.5. Dezlantuit. Inscrie, pune pe tava o minge de gol pe tava lui Seedorf pentru golul 2, il testeaza pe Van der Sar (exceptional in seara asta) dar nu reuseste sa realizeze dubla.
 • Favalli: 2.0. Cum a intrat Favalli, s-a deschis autostrada pe partea stanga a apararii rossonere. Milanul are mare nevoie de fundasi laterali. La niveul asta, pur si simplu nu poti sa il pui pe Favalli impotriva lui Valencia sau Nani (care, spre norocul nostru, a jucat execrabil).
 • Seedorf: 7.0. Golul 2 al rossonerilor este fabulos. Mult mai bun si mai incisiv ca Beckham, dar nici nu au avut aceleasi sarcini
 • Inzaghi: 4.0. Pur si simplu trebuia sa inscrie la marea ocazie din ultimele minute.

10 thoughts on “AC Milan – Manchester United 2-3. Notele jucatorilor”