AC Milan – Manchester United 2-3. Ce a fost bine

E greu sa gasesti ceva bun dupa ce pierzi acasa in tur eliminatoriu de Champions League. Si cu incasezi si 3 goluri. Totusi, hai sa vedem ce putem scoate bun din acest meci.

  • Ronaldinho a facut cel mai bun meci al sau din tot sezonul ieri seara. A jucat o prima repriza fantastica si o a doua repriza destul de buna. Daca mai avem vreo sansa la Manchester, el e omul care poate produce miracolul.
  • In meciul retur, trebuie sa pornim de la prestatia din prima repriza, cand am dominat clar si doar norocul englezilor si ghinionul nostru au facut ca scorul sa fie 1-1.
  • Carrick nu va juca in retur, ceea ce inseamna ca in locul lui va fi pus probabil Anderson. Un mijlocas brazilian, tehnic si cu energie, dar care nu are pozitionarea si tacklingul lui Carrick. Vesti bune pentru plamanii lui Ambrosini si Pirlo.
  • Englezii au o aparare care intra greu in joc si sub presiune cedeaza. Ferdinand a facut un meci execrabil in prima repriza. Putem specula asta. De asemena, partea dreapta a apararii lui Manchester este punctul lor slab.
  • Seedorf trebuie sa porneasca titular in locul lui Beckham in retur. Daca nu isi revine Borriello, Inzaghi este o solutie.

One thought on “AC Milan – Manchester United 2-3. Ce a fost bine”