AC Milan-Lecce 4-0. Rossonerii domina

AC Milan a debutat cu dreptul in noul sezon Serie A. Rossoneri fac o prima repriza fantastica si intra la pauza cu un avantaj de 3 goluri pe tabela de marcaj. In a doua repriza ritmul meciului este un pic mai slab dar Inzaghi tine neaparat sa inscrie si o duce scorul la 4-0 in ultimul minut.

Allegri incepe cu Abbiati in poarta, Bonera, Nesta, Silva, Antonini pe linia de fund si un mijloc format din vetranii Seedorf, Pirlo si Ambrosini. In atac joaca trioul Ronaldinho, Borriello si Pato. Ibrahimovic este in tribuna alaturi de Berlusconi si Galliani. Prima repriza este sub controlul jucatorilor lui Allegri din minutul 1 pana in minutul 45. Pato inscrie in minutul 16 cu un sut sec la coltul lung, Thiago Silva dubleaza avantajul la o faza confuza din corner si acelasi Pato isi completeaza dubla dupa o pasa geniala a lui Ronaldinho care il lasa pe atacantul brazilian singur cu potarul.

In a doua repriza rossonerii incetinesc ritmul si desi Lecce pare un pic mai pericoloasa, oaspetii nu au nici o ocazie mare de gol pana in minutul 85 cand Chevanton reateaza singur cu Abbiati. Milan se razbuna si Inzaghi (intarat in locul lui Borriello) face 4-0 in minutul 89.

Rossonerii arata mult mai bine ca in sezonul trecut, Allegri reusind sa aduca multe noutati in jocul echipei. Ronaldinho vine destul de mult in centru, mijlocasii vin mult mai mult la finalizare si se pare ca atacantii au instructiuni clare sa ajute ori de cate ori pot in aparare. Pato pare ca este intr-o conditie fizica excelenta si cu un mare chef de joc. Ronaldinho alearga mai mult decat de obicei si pare ca s-a obisnuit in sfarsit cu Serie A. Singurul care a jucat sub media echipei este Borriello, probabil cu gandul la faptul ca va fi rezerva lui Ibrahimovic.

[FD_ratings id_match=17 hometeam=yes awayteam=no]

19 thoughts on “AC Milan-Lecce 4-0. Rossonerii domina”