AC Milan – Lazio 1-1. Declaratii dupa meci

Cativa dintre protagonistii meciului de aseara au dat cateva declaratii la cald dupa egalul care tine pe Milan la 3 puncte de Inter si la 2 puncte de AS Roma:

ANTONINI: “Suntem dezamagiti, in repriza a doua am jucat in jumatatea lor, am pierdut 2 puncte importante. A fost un duel interesant cu Lichtsteiner, m-am descurcat bine, dar la gol a fost o respingere ghinionista, Mauri a pasat lui Lichtsteiner si s-a ajuns la gol. Poate trebuia sa pasez, dar am vrut sa o resping si sa indepartez pericolul. Sunt ghinionist si in fata portii adverse, am dat bara ca si in meciul cu Manchester. Pacat.  Era important sa recuperammingea  inca din avanposturi prin Pippo si Borriello, dar nu am reusit sa o bagam in poarta. Din pacate si accidentarile ne conditioneaza, dar trebuie sa luptam si sa incercam sa marcam goluri. Nici terenul nu ne-a ajutat azi, am alunecat des, dar astea sunt detalii. Credem inca in sansele noastre, suntem AC Milan.”

ZIGONI: “Debutul meu a fost insotit de mari emotii, pacat de rezultat, numai golul ne-a lipsit, desi am jucat bine. Am avut multe absente, am facut tot posibilul sa inlocuim pe cei care nu au jucat. Impotriva lui Cagliari nu va fi usor, etapa viitoare, dar campionatul nu s-a terminat inca.”

AMBROSINI: “Regretam, dar nu trecem printr-un moment prost. Este usor ciudata situatia, dar primul loc nu este departe, suntem la doar 3 puncte distanta. Suntem tristi, este si normal, pentru ca toti vrem sa ajungem cat mai sus in clasament, dar de marti ne intoarcem la munca convinsi ca vom castiga campionatul.“

8 thoughts on “AC Milan – Lazio 1-1. Declaratii dupa meci”