AC Milan – Inter LIVE. Formatii probabile

AC Milan – Inter. Duminca, 04.05.2014 ora 21:45.

AC Milan isi joaca impotriva lui Inter participrea in Europa League in aceasta seara incepand cu ora 21:45. Meciul va fi transims in direct de digisport 1.

Din pacate, derby-ul nu mai are nici miza de altadata si nici San Siro nu ne mai poate oferi starurile de altadata.  Acum 11 ani Milan – Inter era o semifinala de Champions League, acum este o partida intre locurile 5 si 7 in Serie A.  Trist, dar adevarat.

Totusi un derby este un derby si intr-un sezon atat de slab ca acesta poate aduce pe langa cele 3 puncte atat de necesare in vederea calificarii in Europa League si o victorie de moral si o foarte mica consolare pentru toti fanii rossoneri.

Seedorf este inca in dubiu pentru sezonul viitor si se pare ca nici 9 puncte in ultimele 3 meciuri nu il vor salva de la demitere. Cu toate acesta, antrenorul olandez este hotarat sa castige primul (si probabil ultimul) sau derby ca antrenor al Milanului. Aproape toti jucatorii Milanului sunt la dispozitia fostului jucator rossonero cu exceptia lui Birsa si Saponara.

Seedorf a avut inca o lunga discutie cu Galliani in timpul saptamanii in care s-a vorbit mult si despre derby. Se pare ca Galliani i-a cerut olandezului sa foloseasca mai mult jucatorii italieni din lot. Daca De Sciglio si Montolivo probabil ar fi fost titulari oricum, probabila prezenta a lui Poli pe dreapta in dauna lui Honda este probabil efectul acestei discutii.

Mazzari are si el aproape toata echipa la dispozitie cu exceptia lui Juan Jesus. Antrenorul interului este in schimb sigur de ramanera sa pe banca Interului si anul viitor. Nu pentru ca ar fi rupt gura targului, ci pentru ca se pare ca Inter nu are bani sa il concedieze.

AC Milan – Inter. Formatii probabile.

AC Milan (4-2-3-1): Abbiati; Constant, Mexes, Rami, De Sciglio; Montolivo, De Jong; Taarabt, Kaka, Poli; Balotelli;

Inter (3-5-2):  Handanovic; Rolando, Samuel, Ranocchia; Nagatomo, Kovacici, Cambiasso, Hernanes, Jonathan; Icardi, Palacio;

AC Milan – Inter. Jucatori decisivi.

AC Milan: Montolivo, Balotelli. Daca Montolivo reuseste sa dirijeze cum trebuie jocul la mijlocul terenului si Balotelli are parte de mingi jucabile si reuseste sa isi vada de joc, avem sanse sa castigam.

Inter: Hernanes, Icardi, Palacio. Hernanes, veche tinta de mercato a rossonerilor este playmakerul Interului si va trebui oprit. Asteptati-va la un duel interesant De Jong – Hernanes. Cuplul Icardi – Palacio, desi inca nesudat, este un real pericol pentru apararea rossonera. Rami si Mexes vor avea de lucru.

2 thoughts on “AC Milan – Inter LIVE. Formatii probabile”