AC Milan cauta atacant. Se incearca aducerea lui Benzema sau Diego Forlan in ianuarie.

Accidentarea lui Inzaghi ii obliga pe rossonerii sa cumpere un atacant in ianuarie. Italianul va lipsi 6 luni si AC Milan trebuie sa isi completeze optiunile in atac. Eventual cu un varf de careu cum este Inzaghi. Dar cum jucatori cu aceleasi caracteristici nu mai exista nicaieri in lume AC Milan trebuie sa compenseze.

Primul jucator vizat de Galliani este Karim Benzema. Francezul nu se intelege deloc cu Mourinho si ar face orice sa joace. AC Milan va incerca sa il imprumute gratis din ianuarie cu deja obisnuita optiune de cumparare la sfarsitul sezonului. Al doilea nume vehiculat in birourile din Via Turati este cel al uruguaianului Diego Forlan. Jucatorul este intr-un razboi al nervilor cu Athetico Madrid si ar fi incantat sa joace la Milano.

Prima optiune a rossonerilor este Benzema, fracezul fiind mai tanar, are mai mult potential si poate fi transferat mai usor si mai ieftin decat Diego Forlan. Relatiile excelente intre Galliani si Perez ar trebui sa faca din trecerea francezului la Milano o operatiune destul de usoara. Desigur, Real Madrid ar trebui sa accepte conditii destul de dezavantajoase. Benzema a costat 35 de milioane de euro si AC Milan nu va plati un singur eurocent in ianuarie, exceptand poate salariul jucatorului. Desi la cat de bun negociator este Galliani, nu este exclus ca Benzema sa fie platit de Real Madrid cat timp joaca la Milan.

Diego Forlan ar fi un transfer mai util decat Benzema: uruguaianul poate juca peste tot in atac, este mult mai disciplinat tactic si are alta atitudine fata de fotbal decat Benzema. Din pacate, Diego Forlan si-a prelungit contractul cu Athletico pana in 2013 si asta il face un jucator destul de greu de transferat in ianuarie. In ciuda relatiilor destul de reci cu antrenorul si presedintele clubului este greu de crezut ca spaniolii vor renunta atat de usor la vedeta campionatului mondial.

In concluzie, este foarte posibil ca in iarna AC Milan sa aiba in lot urmatorii jucatori de atac: Ronaldinho, Ibrahimovic, Pato, Robinho si Benzema.

19 thoughts on “AC Milan cauta atacant. Se incearca aducerea lui Benzema sau Diego Forlan in ianuarie.”