AC Milan – Catania 4-2.Pazzini reuseste dubla iar diavolul milanez ramane pe locul 3.

AC Milan s-a jucat cu focul și a fost la un pas să rateze victoria în fața Cataniei. Elevii lui Massimiliano Allegri au dominat startul partidei, însă oaspeții au dat lovitura la prima ocazie – Legrotalliarticle-2316241-198820A0000005DC-344_634x444e a deschis scorul cu o lovitură de cap la finalul primei jumătăți de oră.

Rossoneri au fost la un pas de gol prin Boateng, care a nimerit bara, iar apoi au reușit egalarea chiar înainte de pauză – Flamini a tras tare la colțul lung în minutul 44.

Scenariul primei părți s-a repetat în repriza a doua: Catania a scăpat pe contraatac și lobul lui Bergessio s-a oprit în poarta lui Amelia. Allegri a făcut mutarea câștigătoare în minutul 67 – l-a trimis în teren pe Pazzini și dubla acestuia a întors partida în mai puțin de 10 minute.

Atacantul venit de la rivala Inter a marcat de fiecare dată după respingeri nefericite ale lui Frison, portarul Cataniei. În prelungiri, Muntari a scos un penalty, iar Balotelli a revenit cu gol după suspendare.

AC Milan s-a impus în final cu 4-2, prima victorie pentru rossoneri după două egaluri și un eșec. Succesul îi menține pe rossoneri pe locul 3 în Serie A, ultimul care asigură prezența în play-off-ul UEFA Champions League.

9 thoughts on “AC Milan – Catania 4-2.Pazzini reuseste dubla iar diavolul milanez ramane pe locul 3.”