AC Milan – BATE Borisov 2-0. Victorie usoara.

AC Milan castiga fara mari probleme meciul din etapa cu numarul 3 din Uefa Champions League si ramane la egalitate de puncte cu Barcelona in cadrul grupei H. Rossonerii nu au mari dificultati si risca doar cand se relaxeaza excesiv.

Ibrahimovic deschide scorul in prima repriza (golul cu numarul 200 pentru Milan in Champions League) dupa ce in prealabil rossonerii rateaza o multime de ocazii de gol iar Boateng duce scorul la 2-0 in minutul 60 cu o executie de exceptie de la 25 de metri. Ghanezul opreste mingea si trimite un sut napraznic de pe loc, mingea intrand in poarta dupa ce loveste transversala. Milan mai are cateva ocazii de gol dar BATE reuseste cumva sa mentina scorul in parametrii unei infrangeri decente.

Abate face un joc excelent, tanarul italian fiind un adevarat metronom pe partea dreapta. Taiwo a prins mai mult curaj si s-a vazut mult mai mult in atac in timp ce Nocerino confirma forma excelenta. Aquilani se simte din ce in ce mai bine in rolul de mijlocas centru-stanga cu responsabilitati de playmaker. Mexes are parte de primele minute de fotbal oficial dupa o lunga absenta, francezul inlocuindu-l pe Nesta la finalul partidei.

In concluzie, victoria cu BATE aduce 3 puncte importante echipei, calificarea fiind deja o chestiune aproape incheiata. Locul 1 se va decide cel mai probabil in meciul cu Barcelona, meci asteptat de toti fanii rossonerii.

[FD_ratings id_match=90 hometeam=”yes” awayteam=”no”]

9 thoughts on “AC Milan – BATE Borisov 2-0. Victorie usoara.”