AC Milan – Bari 1-1.

Partida AC Milan – Bari valoreaza mai mult de 3 puncte, egalul lui Inter la Brescia dand posibilitatea trupei lui Allegri sa se distanteze la 7 puncte de ocupantii locului doi. Rossonerii incep cu Robinho-Pato-Ibra in atac si cauta golul inca de la inceputul meciului. Aparatorii oaspetilor rezista ocazilor lui Robinho, Pato sau Ibrahimovic si loveste naucitor pe contraatac in minutul 39. Bari beneficiaza de o lovitura libera de la 30 de metri, Rudolf scapa de Van Bommel, trece prin spatele zidului, primeste mingea si preia singur cu Abbiati. Portarul italian nu mai poate face nimic si rossonerii se vad nevoiti sa inceapa repriza a doua de la 0-1.

Allegri incepe schimbarile inca de la inceputul reprizei a doua, Emanuelson luandu-i locul lui Merkel la mijlocul terenului. Partida se desfasoara in aceiasi nota, cu Milan atacand si apararea oaspete agatandu-se de rezultat. Rossonerii au chiar doua goluri anulate prin Robinho (offside) si Ibrahimovic (hent).

Ibrahimovic este din ce in ce mai nervos si dupa galbenul incasat la golul anulat, are o idee geniala sa loveasca un adeversar fara minge. Rosu direct si odihna fortata pana dupa derby-ul cu Inter. Culmea, echipa este mult mai periculoasa fara suedez pe teren, chiar daca rossonerii sunt acum in 9 oameni de camp.

Minutul 82 coincide cu golul egalizator al rossonerilor, gol inscris de fostul jucator de la Bari, Antonio Cassano. Fantantonio impinge in poarta o centrare buna a lui Antonini. Aparatorul italian isi spala o parte din pacate dupa un meci destul de slab si centreaza bine pentru numarul 99 rossonero.

In ciuda ocaziilor mari ratate de Abate, Seedorf si Emanuelson in ultimele minute de joc, AC Milan nu reuseste sa castige in fata locului 20 in Serie A si pierde o ocazie importanta de a se distanta fata de Inter. Mai mult decat atat, rossonerii raman cel putin 2-3 etape fara Ibrahimovic.

[FD_ratings id_match=”51″ hometeam=”yes” awayteam=”no”]

36 thoughts on “AC Milan – Bari 1-1.”