AC Milan – Atletico Madrid 0-1. AC Milan o da in bara.

Kaka

AC Milan pierde nemeritat prima mansa a dublei cu Atletico Madrid si rossoneri sunt nevoiti sa inceapa meciul retur de la scorul de 0-1. Seedorf incepe cu De Sciglio, Rami, Bonera si Emanuelson in aparare si De Jong si Essien in spatele liniei ofensive formate din Poli, Kaka, Taarabt si Balotelli.

Milan incepe destul de timid prima repriza dar usor usor jucatorii lui Seedorf incep sa castige teren si ocaziile incep sa apara. Rossonerii au ghinion si lovesc de doua ori bara prin Kaka (sut splendid in cross) si Poli (lovitura de cap respinsa in extremis de portarul advers in bara). Acelasi Kaka mai are o mare ocazie de gol dar brazilianul suteaza putin peste poarta din pozitie favorabila dupa o pasa cu calcaiul venita de la Balotelli.

Milan are un penalty neacordat la un fault in careu asupra lui Poli dar nici arbitrul de centru si nici cel de tusa nu vad faultul evident al lui Koke. Care o fi rostul celor 2 arbitri in plus daca nu pot semnaliza un fault facut la 5 metri in fata lor?

A doua repriza este mai echilibrata si nici o echipa nu reuseste sa isi creeze mari ocazii de gol. Seedorf se vede nevoit sa il schimbe pe Balotelli (accidentare la umar) cu Pazzini dupa ce in prima repriza De Sciglio lasa si el terenul accidentat, fiind inlocuit de Abate. Si cum ocaziile se razbuna, vine minutul 82 si Milan primeste gol in urma unui corner. Abate nu respinge cum trebuie balonul si Diego Costa il invinge pe Abbiati. Nimic nu se mai intampla pana la final.

Milan face un meci bun dar faptul ca nu a reusit sa inscrie in prima repriza ii costa. Calificarea este destul de dificila dar nu imposibila.

14 thoughts on “AC Milan – Atletico Madrid 0-1. AC Milan o da in bara.”