AC Milan – Atalanta LIVE

In aceasta dupa amiaza de la ora 16:00 pe stadionul San Siro asista la intalnirea pe care AC Milan o va disputa cu cei de la Atalanta. Acest meci este primul pentru cele doua echipe in noul an si face parte din etapa cu numarul 18 din Seria A.

In acest sezon diavolul milanez nu trece deloc printr-o forma buna, se afla pe un umilitor loc 13 cu doar 19 puncte. Din pacate pentru ei sunt mai aproape de retrogradare decat de locurile care duc in Europa League sezonul viitor. Nici in Champions League nu au aratat prea multe, insa s-au calificat in optimile de finala unde vor da piept cu Atletico Madrid. Cred eu ca in acest sezon cei de la Milan vor incerca sa reconstruiasca echipa, iar o eventuala necalificare in cupele europene nu este chiar asa de rea. Pot urma modelul celor de la Roma care nu au jucat in Europa dar au construit o echipa puternica cu care se lupta la titlu in Serie A. Deja se vad cateva miscari importante in aceasta privinta, si i-au adus pe Honda si pe Rami doi jucatori foarte buni.

Asteptarea a luat sfârsit pentru fundausl de 28 de ani. Conform presei din Italia, Rami va juca în primul meci al lui AC Milan din noul an – pe teren propriu, împotriva Atalantei.

ac-milan-atalanta

Formatii probabile:

AC Milan: (4-3-1-2) : Abbiati, De Sciglio, Bonera, Mexes , Emanuelson, Kaka ,Poli , De Jong , Montolivo , Balotelli , Matri.

Atalanta :(4-4-1-1): Consigli , Del Grosso ,Yepes , Stendardo , Raimondi , Brivio, Cigarini , Carmona , Bonaventura , Denis , Moralez.

Meciul va fi transmis de Digi Sport 1 HD.