AC Milan – Atalanta 3-0. Victorie clara pentru ,,diavolul milanez”. Cristante reuseste sa inscrie primul sau gol in Serie A.

AC Milan a câștigat primul meci din 2014, 3-0 cu Atalanta. Brazilianul Ricardo Kaka a marcat o dublă – golurile cu numărul 100 și 101 în competițiile oficiale pentru “diavoli” – și i-a pasat decisiv lui Bryan Cristante, aflat la prima reușită în Serie A.

kaka_0601getty_630

Cu Adil Rami pe teren în ultimele 10 minute și cu Keisuke Honda în tribuna, Milan a început tare şi a ratat prima ocazie prin Cristante, care a lovit bara în minutul 13. 20 de minute mai târziu, și Kaka a fost aproape de gol (33). Brazilianul a deschis scorul în minutul 35, la capătul unui contraatac, după pasa lui Emanuelson. A urmat o perioadă grea pentru milanezi, care au fost presați serios de oaspeți, mai ales în primele minute ale repirzei.În premieră titular pentru Milan, Cristante a făcut 3-0 şi a stabilit scorul final.

 

2 thoughts on “AC Milan – Atalanta 3-0. Victorie clara pentru ,,diavolul milanez”. Cristante reuseste sa inscrie primul sau gol in Serie A.”