AC Milan – AS Roma 0-1. AC Milan domina si pierde. Din nou.

AC Milan sufera a 2-a infrangere pe teren propriu in acest sezon. Roma reuseste sa castige un meci jucat de rossonerii cu mintea la vacanta de iarna. Borriello a marcat in minutul 69. Notati jucatorii!

Allegri incepe meciul cu Boateng in spatele varfurilor Ibrahimovic si Robinho. La mijloc, Pirlo joaca in centru stanga impreuna cu Gattuso si Ambrosini. In aparare, Antonini si Abate joaca pe flancuri in timp ce in centru Bonera si Nesta trebuie sa ii opreasca pe Borriello si Andriano, brazilianul fiind titularizat in locul lui Totti.

Rossonerii domina prima repriza si rateaza doua mari ocazii de gol prin Robinho in minutul 5 si Ibrahimovic in minutul 35. Brazilianul suteaza pe langa din 5 metri lateral stanga in timp ce Ibrahimovic nu isi potriveste mingea corect si suteaza in bratele lui Doni sigur cu portarul.

Ocaziile se razbuna si cine altul sa inscrie pe San Siro decat Borriello? Menez scapa pe partea dreapta, centreaza in centru si fostul numar 22 al rossonerilor impinge mingea in poarta dupa un carambol nefericit pentru Milan in careul mic. Rossonerii reactioneaza dar Ibrahimovic rateaza din nou sigur cu Doni.

Desi Allegri il introduce spre sfarsit si pe Dinho, AC Milan nu reuseste egalarea si incaseaza a doua infrangere pe teren propriu. Dupa acelasi tipar ca in meciul cu Juventus. Domina, rateaza si dupa ce se vede condusa se pierde si nu reuseste sa rastoarne rezultatul.

[FD_ratings hometeam=”yes” awayteam=”no” id_match=”39″]

51 thoughts on “AC Milan – AS Roma 0-1. AC Milan domina si pierde. Din nou.”