Preview Fiorentina – Milan

AC Milan merge la Firenze pentru Fiorentina – Milan, ultimul meci inainte de marele derby cu Barcelona din Champions League. Milan vine dupa 5 victorii consecutive in campionat, victorii ce i-au adus pe rossonerii in primele 3 locuri dupa un inceput mai slab se sezon. Fiorentina ocupa un dezamagitor loc 13 in clasament cu un bilant negativ: 3 victorii, 3 egaluri si 4 infrangeri.

Pauza a priit echipei rossonere, singurii jucatori ramasi la infirmerie fiind Flamini si Cassano. Gattuso a efectuat cateva antrenamente si este pe drumul spre recuperare, Mexes este si el apt de joc in timp ce Pato pare a-si fi revenit complet. Brazilianul nu va incepe meciul ca titular, Allegri dorind sa il odihneasca pentru meciul cu Barca. Probabil numarul 7 va intra in repriza secunda.

Ambrosini il va inlocui pe van Bommel in fata apararii in timp ce Boateng nu poate fi utilizat, ghanezul fiind suspendat.

Fiorentina nu se va putea baza pe cel mai bun jucator al echipei, Jovetic. Playmakerul viola are niste probleme musculare si se pare ca nu va juca. Alaturi de el, pe lista indisponibililor se mai gasesc Casani si Kroldrup.

[FD3_previewBox id_match=811]

Flamini (3 mesi), Cassano (4-6 mesi)

18 thoughts on “Preview Fiorentina – Milan”