2 posibili investitori pentru Milan din vara

Dupa ce Berlusconi a rezolvat situatia contabila si financiara a clubului prin vanzarea lui Ibrahimovic si Thiago Silva vara trecuta, Milan cauta investitori. Deocamdata se vorbeste despre interesul familiei Al Thani si de cel al magnatului rus Deripaska, bun prieten cu Putin, la randul sau bun prieten cu Silvio Berlusconi.

In ambele cazuri se vorbeste despre o participatie minoritara de 30%. Cum AC Milan este evaluat la aproximativ 800 de milioane de euro, vanzarea acestei cote ar aduce in visteria clubului aproximativ 250 de milioane de euro, bani ce ar putea fi folositi pentru transferuri (Guardiola) si/sau un stadion nou. Barbara Berlusconi insista de mult timp pentru un nou stadion (sau achizitionarea actualului stadion si modernizarea lui)

Deocamdata, investitorii straini raman la nivel de zvon si Berlusconi este constient ca Milan nu mai este un club de top. Situatia asta nu este deloc pe placul sau. Antidotul este tocmai un investitor strain care sa puna la bataie capital pentru un Milan care isi respecta blazonul.

32 thoughts on “2 posibili investitori pentru Milan din vara”