Zvonuri: Schimbul Pato-Ibrahimovic

Ibrahimovic la Milan, Pato la Barcelona. Inca un zvon din fantamercato cum ii spun italieni. Se pare ca noul presedinte al catalinilor, Sandro Rosel nu este incantat de randamentul suedezului in primul sau an la Barcelona. Ibrahimovici a fost cumparat cu 45 de milioane de euro plus cedarea lui Eto’o si se pare ca sacrificiul facut de club nu a adus rezultatele scontate. Mai mult de atat, atacantul suedez nu mai este sigur de locul de titular dupa venirea lui David Villa.

In ultima perioada, Alexandre Pato a trecut de la “Raman 100% la Milan” la “Este prea devreme sa vorbim daca voi ramane sau nu la Milan”. Galliani a declarat in nenumarate randuri ca brazilianul este netransferabil dar parca am mai auzit asemenea declaratii si in trecut chiar inainte ca jucatorul respectiv sa isi ia adio de la culorile rossonere.

Zvonurile din mercato vorbesc de un sondaj al Barcelonei pentru tanarul atacant brazilian. Raspunsul lui Galliani a fost urmatorul: Pato merge la Barcelona doar in schimbul lui Ibrahimovic plus inca 50 de milioane de euro. In plus, Ibrahimovici va trebui convins sa isi reduca salariul de la 10 milioane pe an la 4 milioane, salariul maxim pentru noii jucatori la Milan. Acestea sunt conditiile Milanului si sunt nenegociabile.

10 thoughts on “Zvonuri: Schimbul Pato-Ibrahimovic”

 1. laso incolo,nu accepta ibra salariu de 4 mil in veci,si cum sa-l dai pe pato,offfffffffff ce conducere avem incredibil

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  1. Pai daca Ibra nu accepta salariul ala, Pato nu pleaca. Se pare ca astea sunt conditiile. Mi mi se pare foarte buna pozitia lui Galliani. Nici un jucator nu este cu adevarat netransferabil. 50 de milioane + Ibrahimovic este o afacere buna, in conditiile in care banii ar fi folositi pentru intarirea echipei.

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

   1. da,dar fii sigur ca aia 50 de milioane nu vor fi investiti in transferuri,trebuie acoperit deficitul financiar,dobandit dea lungul sezoanelor,asta o sa zica unchiu fester

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Ăsta cel mai gogonat transfer. Cum să vrea Barca să dea 50 mil. + Ibrahimovic. Și cum suedezul să vrea 4 milioane salariu… .

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Ibrahimovici este un jucator cu adevarat terminat. Din toata afacerea asta Milan castiga doar banii. Iar despre Pato, nu-i nicio pierdere. La ce articulatii de portelan are, cred ca va fi o noua afacere ratata de datornicii spanioli (i.e. REAL si BARCA sunt cluburi datornice)

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. ibra si 50 de mil??? nu da barca atat… dar milan ar risca foarte mult cu suedezul… daca el continua sa joae tot mai slab… nai c face cu el.. cred ca o sa jucam tot cu boriello si in sezonul viitor…

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *