Zvonuri: Mirloslav Klose

Tehnicianul echipei Bayern Munchen Luis Van Gaal este decis sa scape de Miroslav Klose si vrea sa il inlocuiasca pe atacantul german cu jucatorul rossonerilor Huntelaar. AC Milan ar vrea sa incaseze pe olandez aproximativ 15 milioane de euro si cum Miroslav Klose este evaluat undeva pe la 4-5 milioane de euro, o oferta de genul Klose+ 10 milioane de euro ar fi tocmai pe placul lui Galliani. AC Milan s-ar gasi cu un autentic varf de careu in lot si 10 milioane de euro in cont.

14 thoughts on “Zvonuri: Mirloslav Klose”

   1. Numa sa apuce sa dea cu capu cand vine un Samuel sau Lucio langa el. Mie nu mi se pare nu stiu ce de capu lui da ma rog… Macar mai face rost Berlusconi de ceva bani pt fetite

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 1. Klose – ratatul ăsta e un “autentic vârf de careu”? Apoi Huntelaar face lejer 20 milioane. Dacă ăste e transfer, … .

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  1. Pai sa spunem ca Miroslav nu confirma. Ok, Borriello ramane titular. Pe Huntelaar incasezi 15 milioane de euro + in cel mai rau caz o rezerva foarte ok… oricum Klose este mai potrivit rolului de pivot decat Huntelaar. Si cred ca Borriello va avea mult de munca pentru a-i lua fata lui Klose. Mie mi se pare o afacere foarte buna.

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  1. Compara-i pe cei doi uitandu-te la Cupa Mondiala din Africa de Sud si la sfarsitul turneului mai schimbam pareri. E adevarat ca au echipe de puteri diferite, dar compara-i doar pe ei ca jucatori, luati individual.

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Acum cativa ani nu mi-ar fi fost absolut deloc rusine cu Klose in atac.
  Atacul lui Milan e decent. Ar mai trebui un jucator in stilul lui Pato. Problemele mari sunt insa la defensiva (fundasii laterali sunt “care fundasi laterali?”), in poarta si la mijloc (lenti si batrani). Dar la ce naibii e buna logica atunci cand Galliani e prima donna la Milan

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *