Zvonuri: Honda

Se pare ca Keisuke Honda este foarte aproape de AC Milan. Rossoneri au oferit in jur de 13 milioane de euro pentru mijlocasul ofensiv nipon iar raspunsul rusilor nu s-a lasat asteptat prea mult: cu 15 milioane jucatorul este al Milanului. Diferenta este minima, lipsesc 2 milioane si se pare ca Milanul va raspunde afirmativ la cererea moscovitilor.

Numele japonezului circula de multa vreme in piata de transferuri din Italia si mai tot timpul a fost transferat de catre presa la AC Milan. Jucatorul japonez este o lovitura buna mai ales din punct de vedere comercial. Cu un jucator japonez in lot se deschid multe usi in Asia si Milan isi poate amortiza investitia in mai putin de 1 an. Tactic, jucatorul de 24 de ani va fi foarte util echipei putand sa joace mijlocas central, ofensiv sau aripa. Ramane doar ca Galliani sa definitiveze transferul.


24 thoughts on “Zvonuri: Honda”

 1. Clar isi face vazuta prezenta noului Antrenor la MILAN , astept determinare din partea conducerii !!!

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. ooooo superb da hai odata cu transferu asta,face 15 mil ca popa,au dat ei 9
  hai cu honda:X

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. galiani nu o sa denifitiveze transferurl cel mai probabil va mai prelungi un campion..!!

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Daca nu vine Honda, ar trebui sa incerce o oferta pentru van der Vaart… Dar sa speram ca o sa accepte japonezul si n-o sa dezamageasca.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. Daca ar veni Honda si Dzeko cred ca avem sanse la scudetto 95%.
  Asta-i meserias rau,le are cu mingea dar avem nevoie si de un atacant puternic cum e Dzeko.Eu l-as da pe Huntelaar,Kaladze plus Gattuso la Wolfsburg si l-as lua pe Dzeko.
  Cred ca cu echipa asta am avea sanse 95% la scudetto si cel putin in semifinala Ligii
  Abbiati

  Abate T.Silva Sokratis Antonini

  Honda Flamini Dinho

  Pato

  Dzeko Boriello

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 6. Foarte tare… insfarsit.. o veste cat de cat buna..
  N’e trebuie jucatori cat mai bunic ca sa putem spera la titlu!
  Si tottusi.. 2 miloane nu e asa de mult in plus.. sper sa se finaizeze ttransferu cu bine! 🙂

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 7. Sincer sa va spun daca vine el am cam rezolvat echipa .. caci atacant avem .. eu cred ca Borriello va juca anul asta mai bine, doar sa … nu se accidenteze … el sau krasic …

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 8. @ stralla poate daca ai mai pune ceva bani vreo 20 de mil ar merge .. poate kaladze n-ar accepta dat cei 2 sigur accepta

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 9. Amelia-sokratis silva nesta antonini-flamini pirlo honda-ronaldinho-pato dzeko.rezerve:abbiati onyewu zambrotta seedorf ambrosini gattuso boriello. Plus inzaghi si câtiva tineri promitatori.ar trebuii sa puna accent pe tineri deoarece uefa a dat legea k jukatori produsi din pepiniera proprie.daka lar da pe huntelaar si lar lua pe edin dzeko k 25 mil€ si honda k 15 mil € ar fi perfect.trebuie un pic d sacrificiu financiar.nar fi strikat insa sa mai cumpere un mijlocas si un aparator lateral d valoare(khedira si bale)dar makar pe honda si dzeko.mare importanta va avea insa antrenorul!!!FORZA MILAN!!!

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 10. lasa ca s-au trezit cand au vazut ce primire au avut la Milanello
  Sunt de acord cu tine samy, dar ar merge si Van der Wiel caci Bale joaca pe stanga unde e si Antonini si Luca se intelege superb cu Dinho si Clarence
  Sokratis rar e folosit pe dreapta, mai mult era pe centru, dar sa vedem ce se va intampla. Sa nu uitam de Abate!! eu mziez mult pe el imi place are viteza mare poate ca nu stie cu mingea dar e bine si viteza
  FORZA MILAN
  offnews: cine joaca pes 2010?

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 11. Wiel ar fi excelent ptr partea laterala a milanului.dar n cred k vor mai cumpara un fundas lateral din moment ce ii au si pe oddo si pe luca,desi ar fi trebuit.despre bale,este f tanar(20)si f bun.milanul trebuie sa redevina nr 1 in italia si in lume,berlusconi tre sa inteleaga orgoliul ranit al suporterilor deoarece milan nu este d lokul 3.FORZA MILAN!!!

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 12. e clar … nu vine … s-a mai auzit ceva de el? e scum .. il luam pe ben arfa … doamneeeee

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *