Zvonuri calciomercato: Schweinsteiger la Milan

Bastian Schweinsteiger vine dupa un sezon ceva mai slab pentru Bayern Munchen si cum Milanul este in cautarea unui mijlocas polivalent, rossonerii au inceput sa se intreseze de jucatorul nationalei germane. Se pare ca Milan sondeaza terenul pentru un transfer ce va scoate din visteria clubului aproximativ 35 de milioane de euro, fara a lua in calcul salariul jucatorului.

21 thoughts on “Zvonuri calciomercato: Schweinsteiger la Milan”

  1. Inzaghi a vrut prelungirea contractului pe inca un an pe orice salariu, omul vrea sa inscrie in UCL, sigur nu pleaca.

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 1. ohoohoo ar fi superb…are 27 ani, joaca orice la mijloc….dar nu cred ca vine la milan, omu joaca la bayern de 10 ani, e al doilea capitan al echipei plus ca e neamt pana in maduva oaselor, nu cred sa plece….

  cu toate astea, daca ar veni ar fi fabulos

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. A mai spus unu p-aici ca astia de la goal.com is niste mincinosi. Eu nu cred ca Thiago Silva a vorbit cu cei de la Barcelona. Daca a facut-o , amenda pentru jucator si data in judecata Barcelona. N-au voie sa vorbeasca cu niciun jucator care este sub contract. Daca Thiago Silva vroia sa plece stia ca in vara o sa fie oferte pentru el si nu semna prelungirea contractului.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  1. goal.com mie mi se pareau destul de seriosi…dar acuma au dat-o in bara rau, silva ramane la milan clar si 99% sigur ca nu a vorbit nimic cu barcelona

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *