Zile decisive pentru Tevez la Milan

Se pare ca transferul argentinianului Tevez la Milan este pe ultima suta de metri. In ciuda unui interes de ultim moment al celor de la Inter, interes declansat mai ales de antrenorul Mancini, se pare ca argentinianul isi va respecta cuvantul dat si se va transfera la Milan. Agentul jucatorului, Kia Joorabchian a plecat in Brazilia unde se va intalni cu Adriano Galliani pentru a definitiva transferul cu binecuvantarea celor de la Manchester City. Urmatoarele zile pot aduce oficializarea transferului lui Tevez la Milan.

10 thoughts on “Zile decisive pentru Tevez la Milan”

  1. Eu cred ca acest transfer se va realiza pana la urma, intr-un fel sau altul. E prea mult tam-tam si se va intampla ceea ce e logic sa se intample. Pe mine ma ingrijoreaza putin conditia fizica a lui Tevez. El nu a mai jucat din septembrie, si Dumnezeu stie cum s-a mai antrenat de atunci si pana acum. Milan are nevoie de Tevez si de un mijlocas creativ daca vrea sa o intreaca pe Juventus in cursa pentru titlu.

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  2. rezervele au jucat mai bine decat titularii, Faraonul a jucat foarte bine, a creat cateva faze frumoase, Pipo e cam terminat pt fotbal din pacate

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *