Vergara a fost imprumutat la Parma

Tanarul fundas al Milanului, Jherson Vergara,a fost imprumutat pana la sfarsitul sezonului la Parma. Internationalul columbian nu a evoluat inca pentru Milan intr-un meci oficial.

Fundasul a debutat pentru rossoneri in amicalul din “Audi Cup“,impotriva lui Manchester City, incheiat 5-3 pentru englezi.

In timpul pregatirii din vara, tanarul de 19 ani a suferit o accidentare la umar care l-a tinut departe de gazon o mare parte din sezon.

2 thoughts on “Vergara a fost imprumutat la Parma”

  1. Daca va juca la Parma e bine. Totusi cred ca in cazul in care Milanul ar pierde vreo doua meciuri in urmatoarele 3 sau patru partide, ar putea risca restul sezonului cu mai multi tineri.
    Essien cica vine la noi… Mie imi place foarte mult ghanezul chiar daca are deja 31 de ani.

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  2. @il Faraone: da tu chiar nu esti in stare sa scrii singur o stire? sau macar sa schimbi o punct sau virgula, o litera in plus? Chiar in halul asta de lipsit de bun simt esti sa copiezi 100% de pe alt site (forzamilan.ro) peste 6 stiri?! Daca esti fan Milan esti binevenit pe oricare din cele 2 siteuri, insa daca nu esti in stare sa scrii singur o stire, rezuma-te doar la citit si comentat. Mai exista pe lumea asta o lege a copy-right-ului si te rog s-o respecti!

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *