Van Basten: Nu sunt pregatit sa antrenez Milanul

Marco Van Basten, intr-un interviu acordat lui Carlo Pellegatti declara : “Nu sunt pregatit sa antrenez Milanul. Am inca probleme la glezna si as avea dificultati pe teren la antrenamente. Trebuie sa ai capul limpede pentru a conduce echipe si problemele mele la glezna m-ar impiedica sa fac acest lucru.” Concluzia? Noul antrenor al Milanului va fi Fillippo Galli, secondat de eternul Mauro Tassotti. Asta daca nu se intampla vreo minune si Leonardo nu pleaca.

2 thoughts on “Van Basten: Nu sunt pregatit sa antrenez Milanul”

 1. Concluzia ar fi sa avem rabdare.

  Suprinzatoare declaratia lui Van Basten. Cu cateva zile in urma declara ca nu e momentul sa vb despre un Milan in plin campionat. Azi, insa (dupa o prealabila intalnire cu Berlusconi) pomeneste de aceeasi glezna care l-a indepartat de Milanello si acum 15 ani.
  Ce sa intelegem?
  1. Van Basten vrea jucatori. Nu se multumeste cu parametre zero.
  2. Se zvoneste ca o eventuala venire nu ar fi privita cu ochi buni de toata lumea la Milanello. Marco un caracter puternic, ar face o mica revolutie iar multi dintre senatorii de drept ar fi nevoiti sa plece.

  Fostul nr 9 e singura solutie pt un Milan competitiv. Si singurul, care l-a putea influenta pe Silvio Berlusconi sa bage mana in buzunar.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *