Unirea si inter

update: scuze pentru calitatea textului. este scris imediat dupa meci. am decis sa nu il corectez.

unirea

urziceniul este aproape de o performanta extraordinara. ieri seara au batut pe sevillia acasa. cu un autogol dar nu conteaza. au batut. sunt pe locul 2 in grupa si daca nu pierd cu nemtii se califica. se calfica in fazele eliminatorii UCL. tu realizezi ca toata populatia urziceniului nu ocupa decat 15% din camp nou sau 20% din san siro? mah incap toti pe ghencea intelegi? toate rebuturile din divizia a sunt acolo. pe galamaz l-a dat dinamo afara, pe maftei l-au alungat de la rapid, parca bilasco a fost si pe la farul sau cine mai stie ce echipa obscura  si ei acum bat orice performanta facuta de asa zisele cluburi mari. e o victorie a noastra mha. a oamenilor care muncesc. sa mor daca nu e asa. aia numai prin munca au reusit. fara fitele lui tamas, zicu, plesan si radoi. daca bat au sanse sa se califice si de pe locul 1. absolut incredibili baietii lui dan petrescu. jos palaria.

inter

mi-e rusine cu inter. mi-este rusine pentru ca sunt campionii italiei. au venit, au bagat autobuzul in poarta, au luat 2 goluri, au faultat de au rupt si au plecat. au sutat prima data pe poarta in minutul 35. si ala de la 30 de metri.

au trecut prima data mai serios de mijlocul terenului in minutul 20. i-au alergat catalanii de le-au iesit sireturile pe nas. eto’o absolul inexistent. zero. ce s-a intamplat cu jucatorul asta? acum 2 ani cand avea un culoar spre poarta, chiar venind din lateral, in 99% din cazuri iesea o faza periculoasa. acum nu. suteaza/centreaza dracu stie ce a vrut sa faca si o face paralel cu poarta. paralel mha. am ramas interzis. mou zice ca e o diferenta tehnica prea mare intre jucatorii interului si cei ai barcelonei. corect. nu toti ii avem pe xavi si iniesta (absolut magistrali in seara asta), dar totusi parca rubinul a batut barca acasa. parca am vazut echipe sa miste ceva pe camp nou. chiar daca pierzi,  o poti face cu demnitate. nu poti sa stai cu toata echipa in jumatatea ta 70% din meci. si nu poti compara inter cu rubin kazan. la nici un nivel. tehnic, grup, organizare ce vrei tu. imi pare rau pentru ei iti vine sa crezi? sunt cat se poate de sincer. chiar imi pare rau. inainte de meci o dadeau in diverse, ca mergem sa batem, ca nu ne gandim sa ne aparam, ca ne calificam si scoatem campionii europei. si au facut fix un mare rahat. un MAAARE rahat. si culmea e ca in repriza a doua se vedea ca barca se odihnea pentru el clasico de duminica. trist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *