Udinese – AC Milan 1-0. Milanul pierde din nou si ajunge la zece infrangeri.

Udinese a învins-o pe Milan cu 1-0. Friulanii au avut prima ocazie prin Gran Pereira.Rossonerrii au reacționat după o jumătate de oră de joc. Zapata a reluat imprecis cu poarta goală în față, la lovitura de colț executată de Honda.

720p-Udinese v AC Milan - Coppa Italia

După 0-0 la pauză, trupa lui Guidolin a devenit mai periculoasă în repriza secundă și Di Natale a deschis scorul pe contraatac în minutul 67. Scorul se încheie 1-0 pentru Udinese iar Milanul suferă a zecea înfrangere.

AC Milan se va deplasa pe Vicente Calderon si spera să se califice după esecul suferit din tur 0-1 cu Atletico Madrid.

6 thoughts on “Udinese – AC Milan 1-0. Milanul pierde din nou si ajunge la zece infrangeri.”

  1. Nu mai e nimic din echipa asta… apararea e jenanta : mexes e depasit de situatie , nu mai are viteza deloc si zapata face tot timpu macar o gafa care poate sa fie fatala… honda e o umbra pe teren , nu am vazut macar o pasa buna , nu stiu daca a avut 2-3 mingi pe care nu le-a pierdut in 3 secunde. pazzini a incercat da’ a primit numai centrari/pase gresite . balotelli s-a zbatut dar nu ai cu cine . essien , muntari sunt submediocri … nu stiu ce se mai poate intampla sa-si revina echipa. mie nu mi se pare vina antrenorului, seedorf a facut o formatie buna , dar (din pacate) nu mai poate sa intre el pe teren. pacat , sa speram ca o sa se intample ceva ca s-a ales prafu….

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  2. nici o sansa sa ne cumpere arabii si pe noi ??? scartanu ala de Berlusconi moare si duce averea in mormant cu el….e un om terminat….. BERLUSCONIII……VINDE AC MILAN !!!

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  3. Dezamagitor ! Am ajuns sa tremuram la fiecare atac al adversarilor, indiferent de numele lor. Mijlocasii nostrii de inchidere ca si inexistenti, iar de aparare ce sa mai vorbim. Toata Seria A stie ca Mexes e foarte usor de depasit cu centrari prin spatele lui. E depasit total la astfel de centrari pentru ca e foarte lent ! Ne trebuie 2-3 aparatori de valoare ridicata, altfel vom ajunge la 15 infrangeri per campionat si la multe, multe goluri primite. Golul lui Udinese a fost o lectie de fotbal cau aparatorii nostri pe post de jaloane. Jalnic! Nu stiu ce ar putea faca Seedorf cu un mijlocas ca Honda care da pase de 2-3 metri si majoritatea inapoi….

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *