Transmisiunile meciurilor din Serie A in Romania

Digi Sport și-a dezamăgit abonații prin faptul că nu a difuzat până acum meciuri de campionat din Italia și Franța, deși ambele competiții și-au derulat deja câteva etape. Cumpărarea unei competiții precum UEFA Champions League a regândit strategia televiziunii de sport, care nu mai pare interesată de Serie A și Ligue 1.

Potrivit surselor din piață, lipsa de reacție a celor de la Digi este speculată de Dolce Sport și sport.ro, televiziuni care au înaintat deja oferte de a prelua cele două competiții. În momentul de față, drepturile de televizare sunt blocate undeva în Ungaria, acolo unde Sport Klub Ungaria transmite deja cele două campionate.

Cert este că Digi nu a făcut niciun anunț oficial că nu mai transmite cele două campionate, dar nici nu și-a lămurit abonații despre gândurile pe care le are cu Serie A și Ligue 1.

În această nebuloasă, Dolce Sport și sport.ro speră să dea lovitura și așteaptă ca ofertele lor să fie acceptate. Planurile lor ar putea fi stricate dacă Digi plătește clauza de preemțiune, care i-ar permite să transmită în continuare aceste competiții.\

Sursa: aici.

19 thoughts on “Transmisiunile meciurilor din Serie A in Romania”

 1. Eh,ar fi bine la Digi,care e cea mai tare,dar merge si Sport.ro,ca e prinsa pe orice companie de cablu. Daca il ia Dolce,e un pic mai grav. Oricum,sa-l ia cineva!!!

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. cel mai bine digi sau sport.ro, nu am preferinte…dar dolce nu are aproape nimeni…

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. as prefera digi pentru ca sunt 3 si in caz ca sunt 2 meciuri deodata o sa dea unu pe digi 1 unu pe digi 2 / 3. SIGUR daca o sa joace juventus sau ceva de genu in acelasi timp cu milan o sa bage juventus .

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Sper sa ia Digi sau Sport.ro ca Dolce nu prea are nimeni, UCL la Digi si Dolce se transmite nu?

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. Da,la Digi,Dolce si cred ca si la TVR un meci.Sau cel putin asa se zicea acum vreo 2 luni.
  @mitza Serie A pe Digi1? Never ever. Pe Digi1 transmis astia doar Liga 1 si meciurile romane din Europa. Poate doar cateodata vreun Real-Barca,desi nici asta nu va fi pe Digi1 acum. In fine,poate sa fie si pe Digi 14,dar numai sa fie Serie A!

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 6. Niang asta e atacant,nu? Ca vad pe wikipedia ca a marcat doar 2 goluri in 23 de meciuri sezonul trecut. Cam putin parca.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 7. nu s-a incheiat nimic pana la 31 august, ora 23:59…astia 2 sunt in stare sa transfere si in ultimele 10 minute ale perioadei de mercato 🙂

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 8. sport.ro si dolce ? perfect siasa ca naveam digi si ii injuram in fiecare etapa :))

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 9. Nu conteaza cine le transmite, daca aveti internet gasiti cateva site-uri care transmit orice meci al lui Milan.va recomand meciuri-online24.blogspot.com

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 10. Din pacate, vom fi colegi de suferinta in acest an pentru ca nu va transmite nimeni Serie A in Romania. Va recomand cu caldura Al Jazeera! Nu va descurajati de parcursul dezastruos al echipei voastre, reconstructia cere timp si rabdare. Am trecut si noi prin asta sezonul trecut. Vremurile bune vor reveni, si la noi, si la voi. Deocamdata Milano ramane capitala fotbalului european.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *