Category Archives: Transferuri

Toate transferurile ac milan, zvonuri de calciomercato.

Destro vine la Milan

Mattia Destro va fi un jucator AC Milan. Atacantul italian a publicat pe facebook urmatoarea fraza: “‪È già iniziato il countdown verso San Siro ‪#‎rossonero‬ ‪#‎prontoapartire” (A inceput numaratoarea inversa catre San Siro).

Se pare ca Destro va efectua prima parte a controlului medical astazi si a doua maine cand probabil va si semna cu AC Milan

Milan vrea sa ii transfere pe Destro si Santon

Destro si Santon sunt noile tinte ale rossonerilor in aceasta perioada de mercato. Mattia Destro, cumparat cu 25 de milioane de euro de Roma la inceputul acestui sezon este nemultumit de putinele minute petrecute in teren si Milan vrea sa profite de aceasta situatie.
Se pare ca Galliani este interesat de un imprumut pana la sfarsitul sezonului cu o clauza de cumparare undeva in jurul sumei de 17 milioane de euro. Totusi, pentru ca Destro sa ajunga la Milan, Pazzini va trebui sa plece.
Milan cauta si un fundas lateral si acesta ar putea veni din Anglia. Rossonerii au propus celor de la Newcastle un schimb Niang – Santon.

OFICIAL: AC Milan il cumpara definitiv pe Torres de la Chelsea

Chelsea FC a emis in aceasta seara un comunicat oficial prin care anunta ca incepand cu 5 ianuarie 2015, data la care se deschide oficial sezonul de transferuri in Italia, Torres este cedat cu titlu definitiv catre AC Milan.

Atacantul spaniol nu va ramane in lotul rossonerilor, ci va fi imprumutat la echipa la care s-a lansat, Atletico Madrid. La Milan va fi imprumutat 18 luni, in schimbul lui Torres, Alessio Cerci.

Pozitia lui Cerci din teren pe cand juca la Torino, unde a inscris 13 goluri sezonul trecut, coincide cu pozitia lui Honda de la Milan, acesta din urma lipsind minim 1 luna datorita deplasarii in Japonia pentru a participa la un turneu al echipei nationale.