Transferul lui Ronaldinho va fi anuntat astazi

Ronaldinho a semnat cu Gremio pana in 2014, moment in care brazilianul va avea 34 de ani. Adriano Galliani si fratele jucatorului au lucrat aseara pana tarziu pentru a definitiva transferul lui Dinho in Brazilia. Milanul nu va incasa nici un ban iar in schimb prima de plecare este redusa substantial. Se pare ca Adriano Galliani si Ronaldinho vor sustine o conferinta de presa la ora 19:00 pentru a confirma transferul.

13 thoughts on “Transferul lui Ronaldinho va fi anuntat astazi”

 1. In loc sa plece Seedorf hat trick la varza meciurilor ๐Ÿ™‚ face 35 in aprilie .. pleaca Dinho care are 30 de ani si dupa parerea mea mai avea de aratat si trb sa lupte mai mult pentru locul de titular .. era si ceva daca pleaca seedorf isi lua dinho nr 10 ..
  Goodbye Ronnie ๐Ÿ™ !!!!!!!!! ๐Ÿ™ !!!!!!!!!!:( !!!!!!!!!

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. de ce nu primeste Milan nimic din afacerea asta???chiar nu valoreaza nimic??? mai bine il tinea pana in vara daca tot nu primese bani pe el.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

   1. atata timp cat un jucator nu poate ajuta echipa poate pleca,indiferent cum il cheama,nu?
    Dinho a plecat primul ca avea salar imens fata de ceilalti:seedorf janku oddo onyewu(anul asta nu-i platit).
    Problema ii ca Milan nu a luat nimic pe el si asta e naspa.

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Oricum Milan cerea cele 8 milioane pentru a putea acoperi prima de plecare a jucatorului. Asa, pretentiile clubului scad odata cu reducerea primei de plecare. Care presupun ca o sa fie mai mica decat jumatate din salariul anual al brazilianului. Astfel, clubul economiseste 2-3 milioane de euro care se vor duce pe salariul lui Cassano probabil.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. va garantez ca nu va sta mai mult de 2 ani acolo daca va juca bine sigur se va intoarce in europa la o echipa mare..asta e si ideea acolo isi va regasi forma pentru a se intoarce in europa exact cum s aintamplat si cu robinho anul trecut

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  1. asa cum a facut Adriano?=)) Care spera acelasi lucru cand a plecat… A revenit la Roma, unde… chiar, a jucat vreun meci Adriano la Roma?:))
   Respect pentru Ronaldinho! Dar i s-a incheiat cariera in Europa.

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *