Tottenham – AC Milan. Conferinta de presa dinaintea partidei

Massimiliano Allegri, antrenor AC Milan

Stim ca Tottenham sunt puternici si ca au 25 de jucatori excelenti. Au un parcurs foarte bun Premier League. Stim cu totii ca Gareth Bale este un jucator important pentru Tottenham. Are multe calitati, fizice si tehnice. A progresat mult in acest sezon. Chiar si asa, Bale nu este singurul jucator important al lor. Au o multime de jucatori  cu atribute foarte importante in fotbalul modern, in special la mijloc si atac.

Ne putem califica in runda urmatoare pentru ca avem o echipa puternica. Am pierdut in tur dupa un meci putin ciudat. Returul va fi complet diferit totusi. Ne simtit grozav, mental si fizic.

[pro-player width=’590′ height=’380′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=7LrNzviJuw0[/pro-player]

Harry Redknapp, manager Tottenham

Este o competitie fantastica – odata ce ajungi sa joci aici vrei mai mult.

Ma astept la un meci greu, in care AC Milan sa ne contraatace. Au jucatori buni de atac, dar avem de gand sa dominam jocul inca de la inceput. Nu am venit aici ca sa ne aparam acel 1-0. Mesajul meu pentru jucatori va fi: “Sa mergem dupa ei. Sa-i presam in propria jumatate si sa incercam sa marcam din nou, pentru ca acesta ne este stilul de joc.” Daca ne vom schimba stilul de joc atunci va fi dificil.

Noi marcam goluri, iar uneori avem dificultati in a ne apara sa nu primim. Voi alege o echipa de atac, care sa joace deschis si asa vom juca. Ne vom oferi orice ocazie pentru a ataca pe AC Milan, dar trebuie sa avem un atac formidabil si noi. Va fi un meci grozav. Ei stiu ca trebuie sa castige aici.

[pro-player width=’590′ height=’360′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=11T1wLf8ouI[/pro-player]

5 thoughts on “Tottenham – AC Milan. Conferinta de presa dinaintea partidei”

 1. eu simt ca nu o sa facem un meci asa mare cum e de parerea mai toata lumea
  indiferent de cum vom juca vom avea nevoie si de mult noroc
  sper in schimb ca experienta noastra in competitiile europene sasi spuna cuvantul
  pronostic
  batem 2-1

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. am citit ca trecerea in urmatorul tur valoreaza vreo 5-6 milioane de euro, ceea ce la politica finaciara atat de restrictiva a milanului inseamna destul de mult…in fine, avem sansa in filozofia de fotbal a englezilor care nu pot sta la nesfarsit la cutie, ATAT, din restul punctelor de vedere, e greu: antrenor fara experienta, rezultatul din tur, oboseala, atmosfera ostila,samd. milan 2010/2011 este croit pt lo scudetto si atat.
  PS declaratiile lui mino raiola n-au deranjat pe nimeni????

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Sa speram ca in final cultura champions league a echipei ac milan sa+si spuna cuvintul. Desi, din cite am inteles, obiectivul nr.1 al clubului este “lo scudetto”.
  Fiecare meci are istoria lui. Poate Milan va prinde o zi excelenta iar Tottenham una mai putin norocoasa. Nu este o echipa de neinvins. Sper ca “tinereii” echipei sa poata tina pasul cu tempoul englezilor.
  Forza Milan!

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *