Timpul trece, leafa merge.

Cred ca Adriano Galliani cheleste a doua oara. Administratorul delegat al rossonerilor se chinuie de 2 ani sa scape de Oddo, Kaladze si Jankulovski. Cedarile celor trei ar usura bugetul cu aproximativ 10 milioane de euro, bani care ar fi disponibili pentru achizitii noi.

Georgianul a refuzat oferte de la Roma, Fiorentina, Rubin Kazan, Zenit si Dinamo Kiev din cauza salariului mai mic oferit de aceste cluburi. Mi se pare si normal, nimeni nu ii mai ofera 4 milioane de euro pe an cat are la Milan. Cea mai mare oferta a venit din partea lui Dinamo Kiev, care i-a oferit 2 milioane de euro pe an si a fost refuzata pe loc de georgian. Nici macar telefonul fostului coleg Shevchenko nu l-a convins. Si nu il va convinge nimeni pentru ca viata la Milan este usoara. Timpul trece, leafa merge chiar daca esti pe banca, acasa sau in tribuna.

Jankulovski este de neclintit in fata ofertelor mai mici de 2 milioane pe an. De curand, Marek a refuzat Sampdoria si se pare ca vrea sa isi duca contractul pana la sfarsit cu orice pret. Cehul a ajuns sa refuze pana si ofertele de imprumut, cum s-a intamplat cu interul in perioada de iarna. Bineinteles, oficial oferta a fost refuzata din cauza rivalitatii Inter-Milan.

Oddo este singurul care mai are cat de cat onoare. Acum 1 an si jumatate a acceptat oferta de imprumut de la Bayern Munchen si se pare ca anul acesta va merge la Lazio acceptand o micsorare masiva a salariului. De la 4 milioane la 800.000.

Sa fim clari, vinovati nu sunt numai jucatorii. Ba dimpotriva. Galliani a dat ok-ul pentru reinnoirea contractelor la cifre mult prea mari pentru valoarea si potentialul celor vizati. Totusi, jucatorii nu ar trebui sa uite ca AC Milan le-a fost recunoscator si le-a rasplatit munca mult peste meritele lor.

7 thoughts on “Timpul trece, leafa merge.”

 1. daca i da afara trebuie sa si le plateasca rascumpararea ceea ce ar fi imposibil pt conducerea noastra

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. UNDE UNDE SE DUC TOTI BANI??? bani pe castigarea ucl 2007 transferul lui sheva la chelsea bani pe kaka sa nu mai spun….bani pe gourcuff…astia is INCOMPETENTI~!>

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Rezilierea contractelor ar trebui platita de Galiani! ESTE INADMISIBIL ca un jucator precum Kaladze sa castige 4 milioade de euro pe an. Nu imi amintesc ultimul meci in care georgianul sa fi facut o partida decenta. Si nici ultimul meci in care sa joace titular. Oricum, prelungirea contractului nu l-a prins pe jucator intr-un varf al carierei. Deci, sa plateasca berlusconi! Sa nu ne ia cu vrajeli de genul asta.

  In plus, va mai amintiti cioaca cu Bobo Vieri? Alte milioane cheltuite aiurea!

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Is incompetenti. Din catestiu eu , au jucatori destul de buni la tineret si ei ii imprumuta. Si in loc sa tina jucatorii tineri la club , tin jucatorii actuali care sun destul de batrani si le ofera si salarii mari.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *