Thiago Silva NU pleaca la Barcelona.

Agentul lui Thiago Silva, Paulo Tonietto a declarat pentru Calciomercatoweb si websiteul official Milan urmatoarele afirmatii : “Este foarte fericit la Milan, toate aceste zvonuri sunt doar interpretari ale presei.

“Thiago Silva si-a reinnoit recent contractul, iar daca nu ar fi respectat asta, cu siguranta nu l-ar mai fi reinnoit pana in 2016. Pe langa toate acestea, este probabil cel mai scump jucator din lume la ora actuala”

“Singurele griji ale sale sunt Copa America din vara si castigarea Champions League cu Milan. Nu va fi usor, dar este un obiectiv important pentru intreaga echipa”

Cu siguranta Barcelona apeleaza la determinarea unor ziaristi fara lipsa de ocupatie si idei si incearca sa incinte spiritele cu zvonuri si interpretarii puerile.

16 thoughts on “Thiago Silva NU pleaca la Barcelona.”

 1. Galliani a declarat ca Thiago este unu dintre cei mai buni fundasi ai planetei si ca sigur nu va pleca de la Milan.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. THIAGO si a prelungit contractul pana in 2016. deci sigur nu pleaca … stire de ultima ora

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Nu are cum sa faca 60 ca e fundas. Insa pentru perfomantele milanului din stagiunea viitoare era INDISPENSABIL. Uite ca bou ala de berlusconi, in loc sa plateasca 24 milioane la fetitele alea de la Farcelona pentru Ibra, L-A DAT PE THIAGO
  Nu mai pot de nervi. PUR SI SIMPLU NU MAI POT

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Eu am amauzit ca Thiago pleaca pe gratis ca Berlusconi nu a platit toata tacsa pe ibra 40 mil el a platit 24 si thiago miie imi pare ca osa plece da nu vreau este cel mai bun jucator anostru!!!

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  1. alea sunt prostii, nu ii asculta pe totzi…..thiago silva nu pleaca si chiar daca ar fi fost sa plece, nu ar fi plecat pe gratis

   si app, am platit pe ibra 24 milioane nu 40

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *