Thiago Silva afla maine daca va juca in AC Milan-Auxerre

Accidentarea suferita de Thiago Silva in meciul de sambata cu Cesena pune in dubiu pana in ultima clipa participarea aparatorului brazilian in meciul de miercuri cu Auxerre. Dupa ce astazi Thiago Silva a fost supus unei rezonante magnetice la muschii flexori ai plupei drepte, stafful medical a decis sa efectueze alte teste maine cand se va afla gravitatea accidentari si eventuala perioada de recuperare. Accidentarea nu este foarte grava dar nici nu este una care poate fi ignorata. In cazul in care Thiago Silva nu va recupera, Bonera si Nesta vor porni titulari in centrul apararii rossonere.

10 thoughts on “Thiago Silva afla maine daca va juca in AC Milan-Auxerre”

 1. Asta ne-ar mai lipsi sa nu joace Silva…ca si asa suntem varza in aparare…daca va fi Nesta acolo putem sta linistiti…da avem mari probleme pe benzile apararii…la fel ca in sezonul trecut.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Nu chiar. Antonini nu se descurca rau si apararea in general nu sa descurcat rau da au fost reselile lui sokratis si ale lui gatuso…. Sper ca in meciul cu Auxerre ne vom descurca mai bn

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Antonini mai misca…da pe partea cealalta Bonera nu a dat randament el e fundas central nici nu ar trebui sa avem pretentii…poate Zambrotta s-ar descurca mai bine acolo sau chiar Sokratis…din ce am inteles e polivalent poate sa joace si pe benzi.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Eu zic ca nu tre sa ii dam in cap acuma lu Sokratis asta…pana la urma a fost deputul lui oficial la Milan…cand joci pentru un club asa mare e normal sa ai emotii.
  Da de Onyewu ce mai stiti…mai e in lot ?!?!? ar fi o solutie decenta pentru centru apararii daca lipsesc Nesta sau Silva bineinteles.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. Cu Nesta si Silva in centru va fi greu pentru Auxerre sa faca ceva…da nu trebuie in nici un caz subestimati francezii cum am facut cu Cesena…ne pot pune mari probleme daca nu ne facem jocul.Au un lot destul de subtire ca nume…punctul lor forte e defensiva Hengbart,
  Coulibaly si Berthod sunt printre fundasii lor cei mai siguri.In atac tre sa avem grija la Jelen,Le Tallec si Oliech…in concluzie ne asteapta un meci greu maine.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *