Taiwo si Ganso

Se pare ca Milan si-a ales obiectivele principale pentru mercato-ul din vara. Printre acestea se numara nigerianul Taye Taiwo. Jucatorul in varsta de 26 de ani este la sfarsit de contract si ar veni gratis la Milan. Exista o singura problema. Principalul obiectiv al rossonerilor se numeste Paolo Henrique Ganso si daca va veni va ocupa singurul loc de extracomunitar disponibil. In aceste conditii, Taiwo nu se va transfera la Milan pana nu va obtine pasaportul francez, operatiune ce este in plina desfasurare. Imediat cum nigerianul va obtine pasaportul de cetatean comunitar, nimic nu va mai putea opri transferul la Milan.

Discutiile pentru Ganso sunt intr-o faza oarecum avansata dar marele obstacol in ceea ce priveste tansferul talentatului mijlocas brazilian il reprezinta clauza de reziliere de 50 de milioane de euro. Santos nu este dispusa se negocieze prea mult si ruptura intre club si jucator devine inevitabila. Rossonerii spera sa obtina o reducere substantiala, Galliani nevrand sa ofere mai mult de 25-30 de milioane de euro pentru Ganso.

22 thoughts on “Taiwo si Ganso”

 1. Taiwo are piciorul sting din otel, e foarte bun la luvituri libere pe jos, mingea isi face loc printre adversari in poarta

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Dar de ce nu incercam sa`l luam pe NEYMAR care costa 35 de milioane si incercam sa`l luam pe GANSO care are clauza de 50 de milioane ?

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Super. Interul il transfera pe Tevez si noi il transferam pe Taiwo. Inter ofera 50 de milioane pe Fabregas , noi incercam sa-l aducem pe Ganso (Cel putin din ce-am citit eu pe cotetu ala de site sport.ro despre Tevez si Cesc) Ce tare! L-ati uitat pe Menez , care vrea sa plece de urgenta de la Roma si se pare ca noi am intrat deja pe fir. Ar fi bun in echipa Menez. Si s-ar putea ca-l luam si la ieftineala ๐Ÿ˜€

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  1. Cesc nu va pleca de la arsenal in urmatorii 2 ani iar tevez e o tina fff grea deci nu au nicio sansa

   si taiwo deja a semnat cu ac milan ๐Ÿ™‚ doar pasaportu ar mai treebuii

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  2. Ce-am putea sa facem noi cu Tevez? Ai deja 2 oameni care joaca pe postul sau. Si chiar foarte buni. Fabergas va merge probabil la Barca.

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

   1. Foarte corect. In plus Taiwo e printre cei mai buni din lume pe stanga. In ceea ce-l priveste pe ganso sunt sceptic si nici nu cred ca Milan il va lua in acest sezon.

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

   2. eu ma refeream ca a zis baiatu mai sus ca inter deja a inceput tratativele cu tevez pt noi nue bun

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Din ce am inteles eu Tevez ar vrea sa plece in Spania (o tara unde se vorbeste spaniola asa doreste sotia lui , care nu vrea sa vina in Anglia). Cesc inca nu e decis , dupa victoria Realului impotriva Barcelonei deja nu stie ce sa faca :)) Eu sper totusi ca se va realiza ceva la vara : Robben , Menez , Ganso chiar si pe Cristiano Ronaldo (nu-mi sariti in cap , stiu ca vi se pare imposibil , nimic nu e imposibil cat patronul se numeste Silvio Berlusconi , daca oferta cu Ibrahimovic e adevarata atunci asa sa fie)

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. Se pare ca suntem aproape si de Jefferson Farfan. Incet incet construim o echipa calumea pentru Champions League. La anul pot sa dau scris ca Milan castiga Uefa Champions League daca se fac cateva transferuri calumea la vara. Chiar si cu Allegri pe banca!

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

   1. Are 26 de ani! E mult?! Glumesti! Ce poti sa faci cu un “11” din care fac parte numai jucatori intre 19-23 de ani?! Creierul BARCELONEI (Varzelona) este XAVI HERNANDEZ , 30 de ani! Frate eu cred ca suferi de sindromul FIFA sau PES. Doar acolo poti sa faci performanta cu jucatori sub 25 de ani. Apogeul carierei unui jucator este intre 23-30 ani! E ceva firesc.

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

    1. chill frate, stai calm ca glumeam ๐Ÿ™‚

     nu te mai aprinde asa, nu e bine pt inima :)…..vroiam doar sa zic ca noi nu am luat in ultimii ani decat jucatori peste 25 ani, care erau ieftini sau veneau gratis….farfan vine la milan ca e pe final de contract si asta le convine celor din echipa….

     Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

     1. Nu m-am aprins deloc , da deja devine plictisitor chestia asta cu “sa vina ala ca are 20 nu ala care are 27” Jeremy Menez vrea sa plece de la AS Roma pentru ca a fost atacat cu pietre de fanii Romei , am putea sa-l scoatem ieftin , nu-ti convine?!

      Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *