Spre Barcelona – Milan. Conferinta de presa

Iata ce a declarat Allegri inainte de Barcelona – Milan:

 • Barcelona este o echipa cu experienta, dacă insumam numarul de jocuri pe care le au jucatorii celor doua echipe ei sunt superiori. Sunt foarte încrezator. Indiferent de rezultat, echipa va face un joc foarte bun și dacă avem un pic de noroc ne putem califica. Când ai multi tineri la dispozitie exista multe posibilitati pentru a-ti imbunatati jocul si jucatorii. Noi nu suntem favoriti. Cred că maine seară vom vedea un meci extraordinar.

 • Mexes este mai bine, dar il pot evalua doar după terminarea antrenamentului. Nu imi pare rau ca am jucat cu Pazzini la Genoa. Sunt fericit pentru golul dat de el. Ii avem pe Bojan, Robinho și Niang.Mâine seară trebuie sa avem răbdare, nu trebuie sa ne grabim. Respectam mult Barcelona si ii vom infrunta ca o echipa.

 • Mă simt norocos sa antrenez e echipa mare precum Milan, am antrenat o gramada de campioni care au scris istoria acestui club. În acest an am început cu un proiect nou si trebuie sa avem rabdare. Sunt orgolios ca am ajuns la Barcelona si ne jucam calificarea impotriva celei mai bune echipe din ultimii ani. Totusi, principalul obiectiv al sezonului este calificarea in Champions League.

 • Ei ne vor presa de la inceput si vor incerca sa inscrie devreme, va trebui sa fim compacti ca sa evitam sa luam gol repede si sa incercam sa inscriem.Barcelona este o echipa extrem de tehnica si trebuie sa fii foarte bun pe faza ofensiva dar si mai bun in cea defensiva. Ei pe faza defensiva lasa spatii destul de mari, va trebui sa le exploatam. Vor incerca sa faca un meci mare maine dar Realul a demonstrat ca este posibil sa bati de doua ori Barcelona. Cu siguranta vom juca cu 3 jucatori ofensivi.

 • Fotbalul italian este diferit de cel practicat in Spania. Barcelona face intotdeauna posesie, va trebui sa ii tinem departe de poarta. Indiferent de rezultatul de maine seara, viitorul acestei echipe nu se schimba. Maine seara am putea avea in teren doi jucatori nascuti in 94 si unul in 92. Evaluarea echipei nu se poate face in functie de calificare, indiferent daca trecem sau nu. In cazul in care ne calificam, ne vom putea mandri ca am scos Barcelona cu o echipa in formare, plina de tineri. Daca un jucator vrea sa devina un campion trebuie sa treaca prin aceste momente, trebuie sa traiasca aceste meciuri. Trebuie sa jucam mai bine ca in meciul tur. Ambele echipe au sanse egale de calificare.

13 thoughts on “Spre Barcelona – Milan. Conferinta de presa”

 1. “Totusi, principalul obiectiv al sezonului este calificarea in Champions League.” … un mare UNLIKE pt aceasta afirmatie

  Intr-adevar e bine sa te focalizezi pe un obiectiv declarat, dar… hai ca acum Milan e intr-o postura incredibila (in sens pozitiv), raportat la cum a inceput sezonul si cu a evoluat pana nu cu mult timp in urma… ar fi pacat, mare pacat sa nu realizam nimic maine seara

  P.S. anul trecut de la infrangerea cu Barcelona a inceput un declin care poate a durat mai mult decat era normal si a influentat mai mult decat ne-am fi asteptat

  P.P.S. Barcelona niciodata nu a intors (in UCL) cand a fost condusa din mansa tur

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Pyro, tu ai tradus?sau de unde ai luat , multe din cele scrie nu le-am gasit pe site-ul oficial.da un link ceva la toata conferinta

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Ne calificam maine fara probleme. Cine mai e si Barcelona? O echipa umflata cu pompa de presa si sustinuta de arbitri si de mai marii sefi de la MUIEFA SI FIFA?

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Poate il recuperam “miraculos” pe Pazzini. Avem nevoie de el. Era pe val. Cat despre fotbalistii de la Genoa, sunt niste neanderthali.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *