Spalleti, Lippi sau van Basten daca pleaca Leonardo. Voteaza antrenorul

Dupa cum se aseaza lucrurile in ultima vreme, Leonardo va spune adio rossonerilor la sfarsitul sezonului. Ultimele rezultate, declaratiile evazive ale antrenorului brazilian, atitudinea suporterilor si a conducerii duc la o singura concluzie: Leonardo este pe picior de plecare si probabil isi va anunta demisia la sfarsitul sezonului.

Numele vehiculate pentru banca rossonerilor sunt cele ale lui Luciano Spaletti, Marcelo Lippi si Marco van Basten. Luciano Spaletti se pare ca nu s-a acomodat prea bine in campionatul rusesc si doreste o intoarcere in Italia. Zvonrile spun ca reprezentatii clubului au contactat deja anturajul antrenorului italian pentru a sonda terenul. Evident ca Spaletti ar fi incantat sa antreneze una din cele 3 big din Italia.

Marcelo Lippi nu are de gand sa-si prelungeasca intelegerea cu Federatia Italiana de Fotbal dupa terminarea mondialului si se pare ca intelegerea sa preia Juventusul dupa aventura din Africa este pe cale sa cada. Conducatorii clubului torinez s-au saturat pana peste cap de sfaturile si recomandarile de jucatori ale tehnicianului italian, sfaturi ce au dus la concedierea lui Ferrara, la achizitii de mare efect gen Cannavaro si Felipe Melo si la un sezon mult sub asteptari. Totusi, Silvio Berlusconi este un mare admirator al lui Lippi, declarandu-si in nenumarate randuri admiratia pentru calitatile antrenorului squadrei azzura.

O alta optiune pentru banca tehnica a rossonerilor este fostul mare jucator rossonero Marco van Basten. Olandezul este unul dintre cei mai mari atacanti din istorie si preferatul lui Silvio Berlusconi. Ca antrenor, Marco van Basten a antrenat echipa de tineret de la Ajax, nationala Olandei si Ajax. Are o personalitate puternica si nu tolereaza actele de indisciplina in lot. Prefera ca echipele sale sa joace in pur stil olandez, intr-un 4-3-3 ofensiv cu un varf impins si doua aripi.

[poll id=”4″]

9 thoughts on “Spalleti, Lippi sau van Basten daca pleaca Leonardo. Voteaza antrenorul”

 1. Lippi daca este un proiect pe minim 3 ani, pentru ca are experienta si cunostinte destule in materie. Daca vrea sa se retraga peste 1-2 ani ca ii cam batran atunci nu are rost, mai bine Van Basten.

  Spaletti nici intr-un caz pentru ca s-a vazut ca in Europa ii 0 ca experienta. Tot timpul cu Roma nu juca nimic si lua 7 de la MU

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Fiul ratacitor se pare ca se va intoarce acasa..FORZZA MARCO VAN BASTEN.Sper sa se si transfere ceva bun k asa nu are nici o sansa nici el

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. daca-l prefera pe Van Basten il lua de anul trecut. N-are cum sa-l prefere pe Marco pt ca el e mai “mofturos”, Berlusconi prefera pe cineva care sa nu comenteze la transferuri.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. apropo fratilor! aici in Italia este mare atentie asupra celui de-al nou proces care il vede pe Moggi acuzat la Napoli.
  Dupa ultime dezvaluiri facute de catre aparatorii fostului administrator s-ar putea sa fie implicati si cei de la Internazionale Milano.
  aici toata lumea spune ca este vorba,de fapt,de Calciopoli2.
  azi vor fi date noile interceptati telefonice unde Moratti si Facchetti vorbeau cu arbitrii si multi se gandesc ca se poate reviziui chiar si procesul sportiv care a santionat pe AC Milan,Fiorentina,Lazio cu cateva puncte si retrocedat pe Juventus in seria a 2.a.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  1. Stim, am citit despre noul Calciopoli, convorbitile lui Moratti si Facchetti cu Bergamo. Din pacate sunt si cateva convorbiri Galliani – Bergamo. La fel cum vor face si italienii, vom trata subiectul serios dupa incheierea campionatului.

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *