Serie A revine la Digisport

De astazi liga italiana de fotbal revine la Digisport, sa speram ca pana la sfarsitul sezonului. Poate odata cu asta Milan isi va marca revenirea in acest sezon. Deci daca nu aveati Digi pana acum, inca un motiv in plus. Din proprie experienta, optati pt HD, pentru 10 lei in plus veti vedea experienta  total diferita. FORZA MILAN

6 thoughts on “Serie A revine la Digisport”

 1. dar ce dacai HD ? joaca mai bine milan? …ca sa mor de nas da si 50 de lei in plus…acum asa serios …asta cu hdul e o fita aiurea….pana la urma tot la fel ma bucur tot jucatorii aia sunt si tot suferinta aia este …..

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Sambata 29.09.2012 avem de la 19.00 ora Romaniei pe Digisport 2, Parma -MILAN.
  Am gasit acum cateva minute vestea pe site-ul digi, alaturi de cateva stiri referitoare la echipa noastra.
  Pe langa niste declaratii imbecile ale lui Allegretto, avem “Soc si Groaza”:i posibila ntoarcerea a “marelui antrenor” Fatih Terim, care in 2001 a rezistat 5 luni pe banca Milanului.Pt cei prea mici in acea perioada, le spun ca zdreanta asta ne ducea din infrangere in infrangere, iar cand am batut acasa pe unii, facea bezele spre tribune si multumea in genunchi fanilor ca nu il mai huiduie.
  Si inca ceva interesant…un ghertoi cu fata de drogat cu prenandez, vine cu “solutii” pt iesirea Milanului din criza…cica e amuzant, poponarul pasiv!

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *