Seedorf vs Leonardo

Mijlocasul echipei AC Milan, Clarence Seedorf insistă ca echipa nu va fi distrasa atunci când se va bate cu Inter Milano, echipa antrenata de fostului antrenor al rossonerilor din sezonul trecut, Leonardo.

Liderii din Seria A vor intilni simbata, 2 aprilie echipa clasata pe locul 2, la 2 puncte diferenta de lider-Intenationale Milano.
Nu mai este necesar sa specificam faptul ca Inter va fi condusa de fostul antrenor al rossonerilor-Leonardo, care probabil cunoaste anumite secrete folosite de milanezi.

Vom juca împotriva jucătorilor lui Inter, nu împotriva lui Leonardo. Îi doresc mult noroc, Inter merita respect cum meritam si noi“, a spus Seedorf.

AC Milan vrea sa cistige Scudetto, lucru care nu i-a mai reusit inca din 2004.

În toată cariera mea am crezut întotdeauna ca este important să ai clasa pe teren, in orice moment, chiar in orice moment. Avem nevoie de fapte, şi nu de cuvinte şi ştim cum să reusim victoria” a adaugat Seedorf intr-un interviu dat pe site-ul oficial al clubului.

7 thoughts on “Seedorf vs Leonardo”

  1. cel mai probabil este ultimul derby della madonnina pentru seedorf..ar fi foarte frumos daca vom castiga..Forza Rossoneri!!

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  2. Am citit ca directorii de la ac milan se vor intalni cu agentul lui Ganso azi….vreo surpriza ceva :-d ?

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *