Seedorf: Am jucat prost in prima repriza. Acesta este un an de tranzitie

Clarence Seedorf analizeaza jocul sau si al echipei in meciul pierdut impotriva celor de la Palermo:

“In prima repriza nu am reusit sa joc cum trebuia. Am intrat greu in meci. Eram prea preocupat sa fac faza defensiva si atunci cand aveam mingea la picior nu am jucat bine. In a doua repriza am jucat mai bine, atat eu cat si toata echipa. Am reusit sa reducem diferenta de pe tabela de marcaj, dar am intalnit un Miccoli in mare forma. E un jucator care face un campionat foarte bun, golul de 3-1 este un gol fantastic. La nivel psihilogic a fost lovitura de gratie. La cate induram, la nivel de echipa a fost prea mult. Suntem putini si toate aceste lucruri cantaresc greu la sfarsit de campionat. Au fost prea mult dezamagiri, in primul rand iesirea din lupta pentru campionat. Trebuie sa reusim sa ne calificam direct in Champions League.”

“Pot sa spun ca in a doua repriza am fi putut face mai mult dar din pacate nu am putut marca 2 goluri in primele minute ale reprizei. Eu vorbesc numai pentru mine. Jucam 2 partide pe teren propriu, nu sunt ingrijorat ca nu vom reusi sa mentinem locul 3. Trebuie sa fim uniti si linistiti. Am pierdut impotriva unei echipe care sta foarte bine in teren si in a doua repriza am demonstrat ca putem juca bine. Trebuie sa ne revenim la nivel mental mai mult decat la cel fizic.”

“E evident ca toate aceste zvonuri nu ne linistesc deloc, dar suntem obisnuiti. In fotbal se vorbeste intotdeauna despre lucrurile acestea la sfarsit de sezon. Avem un obiectiv foarte clar care trebuie indeplinit si putem face asta doar daca ramanem calmi. Nu reusesti intotdeauna sa faci ce ti-ai dorit. In prima repriza am intrat pe teren vrand sa facem bine dar nu am reusit. In a doua repriza am jucat mult mai bine si asta imi da sperante intr-o victorie in meciul urmator cu Fiorentina.”

“Acesta este un an de tranzitie. Proiectul clubului de a intineri echipa va merge mai bine anul viitor, in anul doi se face totul cu mai multa liniste.”

4 thoughts on “Seedorf: Am jucat prost in prima repriza. Acesta este un an de tranzitie”

 1. Sa nu traim si la anul tot din amintiri k e rau…foarte rau sa vezi Marele Milan ca se zbate in mediocritate.Noi ramanem cu speranta k va fi mai bine si vor veni si jucatori mari care pot face diferenta.FORZZA MILAN TU SEY TUTTA LA MYA VITTA

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. jocul e cam slabut asa e , dar mediocritate pe locul 3 in serie a e cam dur spus…. poate ultimele 3 echipe din serie a sa fie mediocre desi ma indoiesc de acest fapt.
  De ex cred ca Livorno s-ar bate la titlu in Romania..

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Problema e generală în fotbalul italian. Serie A a scazut binișor îin ultima vreme. Motivul? Desigur, banii.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *